15.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 3. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U KOPRIVNICI

FOTO U Centru za pružanje usluga u zajednici Svitanje završio projekt Zrno nade za nas mlade: Poboljšana je dostupnost socijalnih usluga u zajednici
F

Svim prisutnima prikazano je sve ono što je napravljeno tijekom trajanja projekta, a onda su u slobodnom dijelu programa nastupili korisnici poludnevnog boravka, Romana Pavliša i učenici Osnovne škole Braće Radić

Ne propustite

Danas se u Centru za pružanje usluga u zajednici Svitanje u Koprivnici održala završna konferencija projekta Zrno nade za nas mlade ukupne vrijednosti 712.066 eura.

Cilj projekta bio je unaprjeđenje dostupnosti socijalnih usluga u zajednici kroz pružanje usluge poludnevnog boravka djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi ili s problemima u ponašanju i savjetovanja na području Koprivničko-križevačke županije te podizanje svijesti javnosti o važnosti procesa deinstitucionalizacije.

Što se tiče projektnih aktivnosti, uspostavljene su nove socijalne usluge u zajednici na području Đurđevca, zaposleni su novi stručni radnici, provedene su edukacije stručnjaka s ciljem jačanja njihovih kapaciteta za pružanje izvaninstitucijskih socijalnih usluga i provođenje procesa deinstitucionalizacije. Nabavljeno je i novo vozilo, a organizirane su i javne kampanje s ciljem podizanja svijesti javnosti o važnosti procesa deinstitucionalizacije i prava ranjivih skupina.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a kroz završnu konferenciju sve prisutne vodile su socijalna radnica centra Anita Šoštarić i psihologinja i Darija Mustić. Potom se svim prisutnima obratio ravnatelj centra Mladen Fajdetić koji je govorio o samom projektu.

Završnoj konferenciji prisustvovali su i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek, ravnateljica Uprave za programe i projekte Nada Zrinušić i načelnica sektora iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Mirna Ćorić.

Svim prisutnima prikazano je sve ono što je napravljeno tijekom trajanja projekta, a onda su u slobodnom dijelu programa nastupili korisnici poludnevnog boravka, Romana Pavliša i učenici Osnovne škole Braće Radić.

EU, ESF lentica

Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje Centar Svitanje

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zlatni pir

FOTO/VIDEO Marija i Franjo Pintić zajedno su pola stoljeća, otkrili su nam recept: “Ne treba biti previše dobar, treba biti i oštar”

Prije 50 godina započela je ljubav jednog križevačkog para. Marija i Franjo Pintić bračni su par koji dolazi iz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×