svečanost

FOTO U Draganovcu održana sjednica mjesnog odbora, istaknutim osobama podijeljena priznanja

Sjednici je prisustvovao i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je u pozdravnom govoru iskazao zadovoljstvo što se uskoro i na području Draganovca kreće s radovima u sklopu projekta Aglomeracije

15:03h
0
Foto: Koprivnica.hr

U subotu je u Društvenom doma Draganovec održana svečana sjednica Vijeća tamošnjeg mjesnog odbora. Tom prilikom, predsjednik MO Draganovec, Zlatko Hiržin, obrazložio je i predstavio izvješće ulaganja u MO za razdoblje od 2019. do 2021. godine. te  plan rada za buduće jednogodišnje razdoblje.

Sjednici je prisustvovao i gradonačelnik Mišel Jakšić, koji je u pozdravnom govoru iskazao zadovoljstvo što se uskoro i na području Draganovca kreće s radovima u sklopu projekta Aglomeracije. Tom prilikom je zamolio na strpljenje zbog radova koji će utjecati na prometovanje, ali veseli ga činjenica što će nakon završetka istih biti mnogo kvalitetniji uvjeti za život u ovom prigradskom naselju.

Uz gradonačelnika Jakšića, na sjednici su bile i gradska vijećnica i zapovjednica DVD-a Draganovec Mihaela Lončarek, te predsjednica DVD-a Draganovec Aleksandra Rajšel.

Po završetku sjednice podijeljena su priznanja istaknutim osobama i ustanovama koji pomažu u radu MO Draganovec.

FOTO: Koprivnica.hr