10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
još jedan tečaj u nizu

FOTO U Đurđevcu je završen tečaj za vatrogasna zvanja, ukupno je osposobljeno 88 vatrogasaca
F

Polaznici su prema pravilniku o osposobljavanju prošli teorijski dio iz ukupno sedam predmeta koja su im predavali stručni i osposobljeni predavači te su odradili visinske i poligonske vatrogasne vježbe na poligonu JVP Đurđevac

Ne propustite

Kao jedan od planova vatrogasaca za svaku narednu godinu su polazak tečaja i osposobljavanje.

Upravo je još jedan takav tečaj za vatrogasna zvanja završio u organizaciji Vatrogasne zajednice grada Đurđevca na koji se prijavilo ukupno 105 kandidata za zvanje vatrogasac, vatrogasac 1.klase, dočasnik te dočasnik 1. klase.

– Polaznici su prema pravilniku o osposobljavanju prošli teorijski dio iz ukupno sedam predmeta koja su im predavali stručni i osposobljeni predavači te su odradili visinske i poligonske vatrogasne vježbe na poligonu JVP Đurđevac – ističu iz Grada Đurđevca.

Dodaju da su organizaciju tečaja sufinancirali Vatrogasna zajednica grada Đurđevca te Hrvatska vatrogasna zajednica, dok su na tečaju sudjelovali polaznici iz ukupno pet vatrogasnih zajednica i to iz VZG Đurđevac, VZO Kalinovac, Ferdinandovac i Kloštar Podravski.

– Ispite je uspješno položilo 54 kandidata za zvanje vatrogasac, 13 kandidata za zvanje vatrogasac 1. klase, 12 kandidata za zvanje dočasnik te devet kandidata za zvanje dočasnik 1. klase. Završetkom osposobljavanja vatrogasci su dobili osposobljene članove koji usvojenim teorijskim i praktičnim znanjem mogu puno doprinijeti radu vatrogasnih organizacija na svim područjima te će tradiciju vatrogastva širiti u svom krugu djelovanja – poručuju.

Spomenimo da su na kraju osposobljavanja predsjednik VZG Đurđevac Alen Škudar i tajnik Andrija Puhač zahvalili svim polaznicima na prijavama i sudjelovanju te su im čestitali na ostvarenim rezultatima.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sezona dolazi

Trikovi za vrt iz prošlog stoljeća: Ove biljne kupke su najbolja prihrana

Vrijeme sjetve i sadnje pojedinih povrtnih kultura već je počelo, a prava sezona tek dolazi. Ovi trikovi za vrt...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×