-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pjevalo se i plesalo

FOTO U Kalinovcu bogat Novogodišnji program u spomen pokojnom Tomislavu Franjiću
F

Ne propustite

Novogodišnje vrijeme je doba darivanja pa je stoga Kulturna udruga Tomislav Franjić Kalinovac darovala svojim mještanima i svim gostima Novogodišnji koncert u spomen pokojnom Tomislavu Franjiću, kalnovečkom neimaru, čovjeku kojemu je najveći zemaljski profit bilo građenje dobrih djela.

- Oglas -

Koncert koji je održan u prepunoj dvorani Društvenog doma u Kalinovcu bio je protkan lijepom riječju, osmjehom, pjesmom i plesom.

Na početku programa svim mještanima, njihovim gostima i izvođačima obratili su se predsjednik Kulturne udruge – Hrvoje Mlakar i načelnik Općine Kalinovac – Danijel Zvonar te im zaželjeli puno uspjeha u Novoj 2019. godini.

U bogatom kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su mješoviti pjevački zbor i tamburaški orkestar Kulturne udruge Tomislav Franjić, mali folkloraši KUD-a Grgur Karlovčan, zbor Udruge umirovljenika, Župni zbor crkve sv. Luke ev., kalnovečki slavuji Martin Miklić i Lorena Vlašić, TS Dangube, gosti iz Pitomače Tomislav Tišljar i The Fusion te prijateljski KUD Repušnica koji su prikazali pjesmu i ples moslavačkog kraja.

- Oglas -

Na kraju programa svi sudionici zapjevali su Narodil nam se u nadi da smo ušli u novu godinu obogaćeni za jedno novo iskustvo života koje nam govori da smo svi povezani u misterij vremena i da moramo biti bolji nego što smo bili.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti