BASS MADNESS VOL. 3

FOTO U Kampusu euforično i glasno slavili roots reggae, dub i d’n’b glazbu

Događaj je održan kao pre-party Seasplash festivala koji će svoje 19. izdanje imati na Martinskoj u Šibeniku od 15. do 18. srpnja.

16:30h
0
Foto: Udruga Kopriva

U koprivničkom Kampusu održan je Bass madness Vol. 3 koji je euforično i glasno kroz ples i zabavu slavio roots reggae, dub i d’n’b glazbu ne bi li promovirao soundsystem kulture. Događanje je održano u organizaciji Udruge Kopriva i Foruma udruga nezavisne kulture.

Nakon prva dva ludila basa na kojima su grmili Roadtripper i Munchies soundsystemi ove godine u goste je stigao Seasplash soundsystem koji je nedavno proglašen za sound system godine na Ambasadoru. Selekciju su punili ljubavlju, srećom, angažiranim lirikama i masnim ritmovima izvođači Anja G & Dr. Obi, Bellyfull & Damien Prophet, Mirna w // Brat Kiwi, Chvigy i Algoriddim.

Događaj je održan kao pre-party Seasplash festivala koji će svoje 19. izdanje imati na Martinskoj u Šibeniku od 15. do 18. srpnja.

Kao prvi reggae događaj ove godine event je prošao u ugodnom druženju, ljubavi i plesu  na zadovoljstvo i sreću posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske.

Bass Madness širi je program kroz koji u sklopu FUNK-a promovira ljubav prema glazbi baziranoj na basu i pripadajućim kulturama oživotvorenim u reggae, trance, techno i d’n’b plemenima.

Aktivnost se provodila u sklopu provedbe projekta „Centar izvan centra“, a financirana je sredstvima Grada Koprivnice.

čitam...