blagdani

FOTO U Kloštru Podravskom sve je spremno za Advent

I ove godine uz pomoć MO izrađuju Adventski vijenac u Parku hrvatskih branitelja, a prvu svijeću pale već ove subote u 17.00 sati. 

10:17h
0

Protekle subote započelo je predbožićno vrijeme u općini Kloštar Podravski.

Forum žena Kloštar Podravski održao je svoju tradicionalnu 15. izložbeno-prodajnu priredbu. Bila je to prilika vratiti gostoprimstvo svim dragim prijateljima s kojima se godinama uspješno surađuje. I zbog toga su u goste bile pozvane udruge s područja Općine Kloštar Podravski, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije, njih tridesetak. Isto tako, ugostile su sudionice Festivala žena iz ruralnih područja na kojem su sudjelovale i njihove dvije članice, Nikolina i Svetlana, a pridružila im se i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije i članica Županijske skupštine gospođa Verica Rupčić.

U kulturnom dijelu programa pomogli su im GS Gorbonuk, Mali folklor Osnovne škole Kloštar Podravski, pjevački zbor Udruge umirovljenika Šandrovac, pjevački zbor Udruge žena Kozarevac i KUD Marijan Pavleković-Pajo iz Otrovanca.

Od prikupljeni sredstava planiraju kupiti potrebite artikle, obići starije i nemoćne te im lijepom riječju i darom od srca uljepšati nadolazeće blagdane. Bit će to prilika da im požele dobro zdravlje i što skoriji susret.

I ove godine uz pomoć MO izrađuju Adventski vijenac u Parku hrvatskih branitelja, a prvu svijeću pale već ove subote u 17.00 sati.

čitam...