14.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
blagdani

FOTO U Kloštru Podravskom sve je spremno za Advent
F

Ne propustite

Protekle subote započelo je predbožićno vrijeme u općini Kloštar Podravski.

Forum žena Kloštar Podravski održao je svoju tradicionalnu 15. izložbeno-prodajnu priredbu. Bila je to prilika vratiti gostoprimstvo svim dragim prijateljima s kojima se godinama uspješno surađuje. I zbog toga su u goste bile pozvane udruge s područja Općine Kloštar Podravski, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije, njih tridesetak. Isto tako, ugostile su sudionice Festivala žena iz ruralnih područja na kojem su sudjelovale i njihove dvije članice, Nikolina i Svetlana, a pridružila im se i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije i članica Županijske skupštine gospođa Verica Rupčić.

U kulturnom dijelu programa pomogli su im GS Gorbonuk, Mali folklor Osnovne škole Kloštar Podravski, pjevački zbor Udruge umirovljenika Šandrovac, pjevački zbor Udruge žena Kozarevac i KUD Marijan Pavleković-Pajo iz Otrovanca.

Od prikupljeni sredstava planiraju kupiti potrebite artikle, obići starije i nemoćne te im lijepom riječju i darom od srca uljepšati nadolazeće blagdane. Bit će to prilika da im požele dobro zdravlje i što skoriji susret.

I ove godine uz pomoć MO izrađuju Adventski vijenac u Parku hrvatskih branitelja, a prvu svijeću pale već ove subote u 17.00 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Obljetnica

Pučko otvoreno učilište Koprivnica slavi 25. godina djelovanja, pripremljen je bogat program

Pučko otvoreno učilište Koprivnica organizira Dane otvorenih vrata povodom 25. obljetnice djelovanja Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica pod ovim nazivom. -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×