19.9 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: U Koprivnici 500-tinjak rasplesanih mališana i građana obilježilo Svjetski dan plesa
F

Ne propustite

Najavljen kao centralni događaj u obilježavanju Svjetskog dana plesa u Koprivnici, program ‘Go Out And Dance – ‘Ples kroz generacije’ ispunio je sva očekivanja. Naime, jučer, 29. travnja je Zrinskim trgom zaplesalo 500-tinjak plesača, od onih najmanjih pa sve do dobro raspoloženih djedova i baka. Glavni gradski trg bio je ispunjen veselim ritmovima te plesnim koracima i svih plesnih umjetničkih organizacija, kao i udruga grada Koprivnice.

Čitav se događaj odigrao u organizaciji Plesnog studija ‘Jump’ , Mažoretkinja grada Koprivnice, Bboying-a, Centra za ples i umjetničko istraživanje i Doma mladih te u suradnji sa plesnim centrom TALA (Zagreb) i Nomad Dance Academy u okviru projekta ‘GO out and DANCE’.

Na trgu su tako u službenom dijelu programa zaplesali Plesni studio Jump, Mažoretkinje grada Koprivnice, B-boying-KC, Centar za ples i umjetničko istraživanje, Umjetnička škole Fortunat Pintarić, Plesni centar Ritam i Plesna radionica DV ‘Smiješak’ te svi ostali zaljubljenici u ples.

Čitanjem svjetske, hrvatske i koprivničke plesne poruke te zajedničkom milenijskom fotografijom u obliku plesačice, Koprivnica je postala još jedan hrvatski grad u razglednici gradova koji se priključio globalnom svjetskom projektu proslave Svjetskog dana plesa te se tako našla na svjetskoj milenijskoj fotografiji plesača za 2014. godinu.

poveznica: KOMPLETNA GALERIJA SLIKA

{vsig}fun/04-2014/140430-svjetski-dan-plesa{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Matija Cvek svojim zaraznim hitovima pokazao zašto rasprodaje koncerte po Hrvatskoj

Matija Cvek, jedan od trenutno najpopularnijih izvođača na hrvatskoj estradi, uveličao je proslavu Dana općine u Pitomači. Cvek ne silazi...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×