koprivničko rodilište

FOTO U novoj godini rođena dva dječaka i jedna djevojčica

13:47h
0
Sin Dine Ivačić prva je beba rođena u ovoj godini // Foto: KC-KŽ županija
Sin Dine Ivačić prva je beba rođena u ovoj godini // Foto: KC-KŽ županija

‘U 2015. godini imali smo 826 poroda pri čemu je broj rođene djece veći s obzirom na to da je bilo blizanačkih poroda. U odnosu na godinu ranije, bilježimo čak 79 poroda manje. Isto tako, više je muške nego ženske djece’, rekao je Ivica Stanišić, predstojnik Jedinice ginekologije i opstetricije.

Prva beba u ovoj godini rođena je 2. siječnja u rodilištu koprivničke bolnice dr. Tomislav Bardek. Mališan je sin koprivničke novinarke Dine Ivačić. U novoj godini do danas su rođeni još jedna djevojčica i dječak


– U prošloj godini imali smo 826 poroda pri čemu je broj rođene djece veći s obzirom da je bilo blizanačkih poroda. U odnosu na godinu ranije, bilježimo čak 79 poroda manje. isto tako, više je muške nego ženske djece – rekao je Ivica Stanišić, predstojnik Jedinice ginekologije i opstetricije.

Rodilje i njihove mališane, danas, u ponedjeljak, posjetili su Darko Koren, koprivničko-križevački župan i Ivan Pal, njegov zamjenik, u pratnji Sandre Sinjeri, sanacijske upraviteljica bolnice i medicinskog osoblja rodilišta.

Tom prilikom, Koren je rodiljama čestitao novu godinu i zaželio puno zdravlja njima i njihovim novorođenim bebama, a medicinskom osoblju zahvalio je na predanom radu.

 

čitam...