15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ivanečka željeznica

FOTO U potoku pronađena ručna bomba
F

Službenik proueksplozijske zaštite utvrdio je da se radi o neaktiviranoj ručnoj bombi u jako lošem stanju koja je poslije uništena na mjestu pronalaska, u kontroliranim uvjetima.

Ne propustite

PU Varaždinske ponovno upozorava i skreće pozornost svima da ne ostavljaju opasne predmete na lako dostupnim mjestima jer može doći do ružnih posljedica. Ako ih nađete, zovite 192.

Na to ih je ponukao slučaj od petka kada je u Ivanečkoj Željeznici prilikom radova, u 8.55 ujutro, pronađena bomba. Našao ju je mještanin kad je čistio potok te je odmah pozvao policiju. Službenik proueksplozijske zaštite utvrdio je da se radi o neaktiviranoj ručnoj bombi u jako lošem stanju koja je poslije uništena na mjestu pronalaska, u kontroliranim uvjetima.

– Podsjećamo  građane da ne ostavljaju i bacaju oružje, eksplozivna sredstva i druge opasne predmete u šumi, kontejnerima ili bilo kojim drugim mjestima dostupnim građanima i djeci, gdje postoji mogućnost njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja. Važno je istaknuti, da svi građani navedena sredstva mogu predati bez sankcija, odnosno neće biti niti prekršajno niti kazneno prijavljivani. Predaja je anonimna! – navodi policija.

Foto: PU Varaždinska
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pozitivni trendovi

Gradsko vijeće: Koprivnica će od poreza “ugrabiti” 20 milijuna eura, spremni smo biti partneri za gradnju Doma za starije

Koprivnica će, sudeći po današnjem rebalansu proračuna, premašiti granicu od 20 milijuna eura poreznih prihoda na godišnjoj razini. To...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×