14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KUPID

FOTO Učenici OŠ Braća Radić pogledali predstavu i naučili zašto je važno jesti voće i povrće
F

Pripremili su juhu od tikve.

Ne propustite

U sklopu projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM ovoga su tjedna održane dvije aktivnosti u znaku zdrave prehrane i brige o vlastitome zdravlju.

U ponedjeljak, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica, magistar Rizk održao je drugo predavanje u sklopu Radionica o prehrani i zdravom načinu života. Okupljeni su imali priliku saznati koje i kakve nadomjeske hrani koristiti, na što obratiti pozornost pri nabavi i kupnji istih te koje koristi imaju za tijelo. Tema sljedećeg predavanja, koje će se održati 16. studenoga, bit će skrivene soli i šećeri.

Društvo naša djeca Koprivnica danas je provelo aktivnost Kraljevstvo voća, povrća i čokolade za 3.c razred Osnovne škole Braća Radić. Djeca su odgledala lutkarsku predstavu u formi edukativne priče kroz koju se na razumljiv način objašnjava zašto je važno jesti voće i povrće. Također, održano je stručno predavanje kao kulinarska radionica pripreme zdravih i šarenih dječjih jela s ciljem smanjenja pretilosti i poticanja na zdravu prehranu od najranije dobi. Točnije, pripremili su juhu od tikve.

Foto: Udruga Kopriva
Foto: Udruga Kopriva
Foto: Udruga Kopriva
Foto: Udruga Kopriva
Foto: Udruga Kopriva
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×