PREDSTAVLJANJE

FOTO Udruga Latice povodom Dana otvorenih vrata organizirala razne aktivnosti

Predsjednica Nevenka Fuchs zamjeniku koprivničko-križevačkog župana Ratimiru Ljubiću predstavile je aktivnosti, ujedno predstavivši novi prostor u kojem djeluju.

10:44h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice Koprivnica održala je Dan otvorenih vrata kako bi informirala javnost o svojem radu, a u sklopu nacionalnog programa.

Predsjednica Nevenka Fuchs zamjeniku koprivničko-križevačkog župana Ratimiru Ljubiću predstavile je aktivnosti, ujedno predstavivši novi prostor u kojem djeluju. Naime, u suradnji s Podravskom bankom, dobili su prostor kojim će, stoji na županijskim stranicama, unaprijediti usluge na dobrobit svojih članova. Veseli ih što imaju dvorište, vrt i voćnjak.

Također, povodom Dana otvorenih vrata organizirali su radionicu o pripremi i oblikovanju gline u suradnji Art Centrom Ješkovo i kiparom Dragutinom Ciglarom, edukaciju korisnika i javnosti o važnost zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, uz mjerenje šećera i tlaka, radionicu u suradnji s Gradskom knjižnicom i čitaonicom Fran Galović Koprivnica te sportske aktivnosti na otvorenom u suradnji sa sportskom udrugom Veliko srce.

Ljubić je, između ostaloga, pohvalio rad udruge koja radi na području cijele županije, okupljajući djecu s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s intelektualnim oštećenjima, njihove roditelje, skrbnike te stručne osobe. Cilj je osposobiti ih za samostalan život.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija

čitam...