NEOVLAŠTENA UPORABA TUĐE STVARI

FOTO Uhićen je mladić koji je ukrao auto pa s trojicom suputnika sletio u Dravu

Utvrđeno je da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom te je uhićen i uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja priveden na Općinski sud u Čakovcu, navodi PU međimurska.

15:36h
0
Foto: PU međimurska

Pisali smo o policijskoj potjeri koja se jučer, tijekom noći, odvijala u Međimurskoj županiji. Podsjetimo, Policijska uprava međimurska objavila je kako su četvorica mladića, bježeći od policije, automobilom sletjela u Dravu. Utvrdili su, također, kako je vozilom kojim su upravljali iste večeri ukradeno u Donjem Vratnu.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje te je policija Međimurske županije objavila kako se sumnja da je 19-godišnjak iz Varaždinske županije počinio kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

– Utvrđeno je da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom te je uhićen i uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja priveden na Općinski sud u Čakovcu, Prekršajni odjel, gdje je rješenjem određeno zadržavanje do 15 dana nakon čega je predan u zatvor, u Varaždinu – navodi PU međimurska.

Foto: PU međimurska
Foto: PU međimurska
Foto: Policijska uprava međimurska
Foto: Policijska uprava međimurska
Foto: Policijska uprava međimurska