11.7 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
završeni radovi

FOTO Ulica Matije Gupca u Đurđevcu dobila novu pješačku stazu i kolne prilaze
F

Postavljeni su rubnjaci te su asfaltirani kolni prilazi i pješačka staza, a idućeg tjedna krenut će radovi na uređenju zelenih površina duž cijele ulice te će se postaviti novi prometni znakovi.

Ne propustite

Nakon što su završeni radovi na rekonstrukciji plinske mreže u ulici Matije Gupca u Đurđevcu, dio ulice od rotora na Peskima do Park šume Borik dobio je stazu, kolne prilaze i proširenje kolnika. Tako su nastavljeni radovi u dijelu ulice od rotora do spoja s Ulicom kralja Tomislava.

Postavljeni su rubnjaci te su asfaltirani kolni prilazi i pješačka staza, a idućeg tjedna krenut će radovi na uređenju zelenih površina duž cijele ulice te će se postaviti novi prometni znakovi. Sve biljke kojima se uređuju ulice na području grada dolaze iz đurđevačkog rasadnika.

– Ova ulica do sada nije imala stazu ni s jedne strane, te je bila ugrožena sigurnost pješaka, a posebice onih najmlađih koji su svakodnevno pješice išli po cesti. Radi se o jednoj od dužih ulica u gradu i vrlo prometnoj cesti. Upravo zbog toga, ali i projekta zamijene plinske mreže, odlučili smo krenuti u projekt izgradnje pješačke staze, ali i proširenja kolnika – naglasio je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Grad Đurđevac nastavlja financirati uređenje kolnih prilaza svim vlasnicima nekretnina koji sami financiraju asfaltiranje kolnih prilaza na javnoj površini, te će se oni osloboditi plaćanja komunalne naknade na određeno vremensko razdoblje u visini cijene uređenja kolnog prilaza, a sukladno mjesečnoj obvezi.

Prijave se zaprimaju i dalje, a zainteresirani se mogu javiti u Grad ili na broj telefona: 811-052. S provođenjem ove mjere nastavit će se i nadalje u svim ulicama gdje se planiraju radovi na izgradnji pješačkih staza, poručuju iz Grada Đurđevca.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Došla dva siromaha u restoran

Nađu se dva siromaha ispred restorana i odluče ući i najesti se, pa što bude. Uđe prvi, najede se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti