16.5 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Fortunat Pintarić

FOTO Umjetnička škola završnim koncertom oduševila okupljene
F

Danas Umjetnička škola Fortunat Pintarić broji 300 učenika. Ukupno su nastupali na 19 natjecanja ove godine, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

Ne propustite

Već tradicionalno Umjetnička škola Fortunat Pintarić na kraju školske godine završnim koncertom obilježava i Dan škole. Ove je godine on održan u dvorani Domoljub u četvrtak, 1. lipnja.

U vrhunskim izvedbama uživali su zamjenik župana Ivan Pal, predstojnica Ureda državne uprave u Koprivničko-križevačkoj županiji Elizabeta Repić Perković, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić sa suradnicima, ravnatelj Obrtničke škole Ratimir Ljubić te ostali gosti.

Prije početka programa sve prisutne pozdravila je ravnateljica škole Ariana Šandl koja je ukratko predstavila rad škole te podijelila nagrade mentorima za postignuća koja su imali sa svojim učenicima u ovoj godini.

– Trudimo se već godinama održati status kvalitetne obrazovne ustanove, a česte izjave kako spadamo među najuspješnije glazbene škole u Hrvatskoj potkrepljuju mnoge činjenice.  Jedna od njih su zasigurno odlični nastupi naših učenika na brojnim natjecanjima, a tome svjedoče i podaci iz školske godine 2016./2017. kad smo kao i svake godine, sudjelovali na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima na kojima su učenici naše škole  osvojili brojna prva, druga i treća mjesta – rekla je ravnateljica Ariana Šandl te dodala da je uspjeh na tim natjecanjima isključivo proizvod predanog rada učenika i mentora, ali i roditelja učenika koji su činili pobjedničku ekipu.

Danas Umjetnička škola Fortunat Pintarić broji 300 učenika. Ukupno su nastupali na 19 natjecanja ove godine, regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

– Ne kaže se slučajno da je glazba ona zvonka radost i ono nešto što treba duši, što treba za bolje vibracije, optimizam i vedrinu. Stoga mi je izuzetno drago na je naša Umjetnička škola generator širenja pozitivnih vibracija, generator širenja jednog optimizma i moram reći da sam izuzetno ponosan na sve vas koji podržavate vaše najmlađe u polaženju naše umjetničke škole, i na sve one koji pomažu kroz učenje i predavanja našim polaznicima kao  i na sve rezultate koje ostvarujete diljem Lijepe naše pa i šire gdje pronosite ime naše Koprivnice  i pokazujete da je Koprivnica jedan od umjetničkih centara ove zemlje – rekao je u svom obraćanju Mišel Jakšić i čestitao svima Dan Umjetničke škole Fortunat Pintarić.

Učenici su pokazali sve svoje vještine i oduševili publiku, a moglo se čuti klavirske sonate harmoniku, puhačke instrumenate pa sve do najaktivnijih i najnagrađivanijih gitarista, uz poseban doprinos Odjela za suvremeni ples.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nek' im je sretno!

[FOTO/VIDEO] LUDILO NA NORIJADI! Koprivnički maturanti imaju večer života, pogledajte feštu za pamćenje

Životu u školskim klupama je kraj, maturanti se opraštaju od života kakvog poznaju, a kako to bolje napraviti nego...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×