10.1 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
FOTO KINO KLUB PODRAVINA

FOTO Umjetnički radovi Humanitarne likovno-kiparske kolonije bit će darovani koprivničkoj bolnici za opremanje
F

Sudjelovalo je 16 slikara iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Ne propustite

Foto kino klub Podravina u suradnji s Humanitarnom zakladom Naš kutak raja povodom Dana grada Koprivnice, 12. put održali su Humanitarnu likovno-kiparsku koloniju.

Sudjelovalo je 16 slikara iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije čiji će se prikupljeni umjetnički radovi darovati Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek za opremanje novoizgrađenog objekta dnevne bolnice u kojoj su smješteni poliklinički dio ambulante za pet kliničkih djelatnosti koje uključuju fizijatriju, neurologiju, psihijatriju, anesteziologiju i dio palijativne skrbi.

– Nema ljepšeg poklona za Dan Grada, za dan naše stare dame koja slavi 664. rođendan, nego jedna ovakva humanitarna kolonija koja je iznjedrila ove prelijepe radove koji će krasiti prostor naše dnevne bolnice. Sretna sam da smo se u ovo novo normalno vrijeme uspjeli okupiti, poštujući pritom sve epidemiološke mjere. Hvala na lijepoj suradnji te vam svima želim da ostanete i dalje negativni, što se tiče zdravlja, a pozitivni prema pogledu na život – kazala je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, dok se okupljenima obratio i predsjednik Foto kino kluba Podravina.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dobio 20.000 eura

Vojnik iz Križevaca tužio državu: “Naradio sam se prekovremeno, sad želim da mi sve to platite”

Gotovo 20.000 eura i popriličan iznos kamata koštat će porezne obveznike tužba jednog vojnika iz Križevaca protiv države, to...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×