12.4 C
Koprivnica
Petak, 12. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
poticana stanogradnja

FOTO Urbana vila sa šest stanova u koprivničkoj Cvjetnoj ulici dobila prve stanovnike
F

Do sada su potpisana četiri predugovora, dok se realizacija ostala dva očekuje do proljeća iduće godine.

Ne propustite

Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Koprivnice završila je s izgradnjom dvije stambene kuće (dvojne građevine) sa šest stanova koje su izgrađene na lokaciji „Cvjetna“ u ulici Ruđera Boškovića po Programu društveno poticane stanogradnje u Gradu Koprivnici.

Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, danas je svečano predala ključeve novog stana prvim stanarima urbane vile, kuće sa šest stanova, u naselju „Cvjetna“.

– Jako smo sretni što s ovim projektom u Cvjetnom naselju nastavljamo priču o novom gradskom kvartu. Nakon izgrađene urbane vile, kuće sa šest stanova, u tijeku je nekoliko izgradnji osobnih kuća poticanih putem stanogradnje za mlade obitelji po povlaštenim uvjetima, s obzirom na broj djece, zanimanje i stupanj školske spreme – rekla je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Do sada su potpisana četiri predugovora, dok se realizacija ostala dva očekuje do proljeća iduće godine.

– Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Koprivnice je po Programu društveno poticane stanogradnje u Gradu Koprivnici izgradila 83 stana („Šparne hiže“) smještena u „Zelenom kvartu“ na Lokaciji Lenišće – istok.  Novoizgrađena kuća sa šest stanova  „Cvjetna“ u Ulici Ruđera Boškovića bb ima šest stambenih jedinica. Stanovi su trosobni, troiposobni te četverosobni veličina od 77,67 do 106,26 četvornih metara. Svaki ima spremište, parkirno mjesto i vrt. Urbana vila je energetskog razreda „B“ s podnim grijanjem, regulacijom temperature zraka u svakoj prostoriji zasebno, keramikom prve klase, kvalitetnim sanitarijama, kliznim stijenama te pet godina jamstva – rekla je ravnateljica APOS-a Martina Alihodžić.

Obitelj Grgačić, Sabina i Ivan, prvi su preuzeli ključeve stana u novoizgrađenoj urbanoj vili u „Cvjetnoj“.

– Kupnjom ovog stana dobili smo manju kuću, s obzirom na sve ono što ima. Stvari su spremne i jedva čekamo da krenemo s useljenjem – kazala je vidno uzbuđena Sabina.
Da bi sretni i zadovoljni dočekali današnji dan, dan useljenja, trebalo je proći dosta vremena. Strpljenje se na kraju isplatilo.

– Naša mala borba s kupnjom stana trajala je nekih pet-šest godina. Nakon svih razmotrenih ponuda, sistem i program APOS-a je bio definitivno najbolji i najjeftiniji. Prvenstveno tu mislim na pomoć Agencije kod stvaranja kreditne sposobnosti, a samim time smo dobili i bolje uvjete kod podizanja istog – zaključio je Ivan.

Lijepa priča za obitelj Grgačić koja će ovaj Božić proslaviti u novom domu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rasinjski ljepotan

FOTO Pogledajte kako će izgledati novi dvorac Inkey, bit će to pravi turistički biser sjevera Hrvatske

Mnogo je bilo skeptika kad je Županija kupila derutni dvorac Inkey u Rasinji za 60-ak tisuća eura. Ova se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×