FOTO Uspio koncert za generala Markača – Puna dvorana uživala u zvucima zabavne glazbe

13:49h
0
Ivana Kovač raspjevala je punu koprivničku dvoranu // foto: Ivan Brkić

U organizaciji Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke i Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Koprivnice, u nedjelju je u koprivničkoj srednjoškolskoj dvorani održan dobrotvorni koncert pod nazivom „Svi za jednog, jedan za sve“. Riječ je o koncertu koji je održan u čast hrvatskog generala Mladena Markača, a sav prihod od kupljenih ulaznica namijenjen je njegovoj obitelji.

Na koncertu su nastupila brojna poznata imena domaće zabavne glazbe, od kojih ćemo izdvojiti Dražena Zečića, Gazde, Zdravka Škendera, Ivanu Kovač, Mate Bulića i El combo. Na koncertu, koji je trajao više od tri sata, nastupile su i koprivničke glazbene snage Oldies goldies, Praline & Fast food, Franjo Barić i Podravci, klapa Koprivnica i ostali.

Simbolična cijena ulaznica od 30 kuna nije bila nikakva prepreka brojnim posjetiteljima koji su dupkom ispunili koprivničku dvoranu, što možete i vidjeti iz priloženih fotografija.

Kolika svota je prikupljena za obitelj generala Markača još uvijek nije poznato, no organizatori su naglasili kako je koncert u potpunosti ispunio svoj cilj, a to je da se još jednom istakne uloga i značaj generala Markača u hrvatskome Domovinskome ratu.

 

Foto: Ivan Brkić

{vsig} vijesti/09-2011/110919-koncert{/vsig}