izvještajna skupština

FOTO Vatrogasci DVD-a Željezničar najavili nove planove, stiže i potrebno vozilo

Ivan Golubić, predsjednik VZG-a Koprivnice, naglasio je kako će se ove godine kupiti pet novih kombi vozila, a jedno od postojećih dobit će vatrogasci Željezničara.

08:10h
0
Foto: Sonja Markić

DVD Željezničar održao je jučer 73. Izvještajnu skupštinu u prostorijama koprivničkog Doma Željezničara.

– Izuzetno mi je drago da DVD Željezničar jako dobro radi sve ove godine i da ima sve više članova. To je samo pokazatelj da znamo štititi i čuvati jednu lijepu tradiciju koju imamo u našoj Koprivnici – poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Okupljenima su se obratili i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivan Golubić i zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Hrvoje Blažeković. Skupštinom je predsjedavao predsjednik Darko Jurković, dok su članovi radnog predsjedništva Mladen Ščetarić i Mladen Balija te Kristijan Sminderovac i Dejan Valent kao ovjerovitelj zapisnika i verifikacijske komisije, ostalim članovima prezentirali ostvarene rezultate na financijskom i organizacijskom planu u protekloj 2019. godini te predstavili program rada za tekuću 2020. godinu.

Ove godine planiraju odlaziti na daljnja osposobljavanja i usavršavanja, vježbati za natjecanja te nabaviti potrebnu opremu i odjeću za svoje članove, a nadaju se kako će ove godine uspjeti završiti pregovore oko dobivanja prostorija.

Ivan Golubić, predsjednik VZG-a Koprivnice, naglasio je kako će se ove godine kupiti pet novih kombi vozila, a jedno od postojećih dobit će vatrogasci Željezničara.

Svojom su nazočnošću skupštinu uveličali i članovi DVD društava iz Koprivnice, Kunovca, Jagnjedovca, Bakovčice, Botinovca, Herešina, Koprivničkih Bregi, Starigrada, Štaglinca, Draganovca i Bilokalnika.

čitam...
Loading...