25.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
EDUKACIJA

FOTO Vatrogasna društva s đurđevačkog područja će dobiti nove operativne članove, čak 58 polaznika školuje se za vatrogasna zvanja
F

U osposobljavanju vatrogasaca služimo se opremom i tehnikom Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac, a završetak se očekuje početkom ožujka kaže Alen Škudar

Ne propustite

Vatrogasna zajednica grada Đurđevca počela je provoditi tečaj osposobljavanja za vatrogasna zvanja. Tako će kandidati u iduća dva mjeseca na predavanjima usvojiti nova vatrogasna znanja i vještine.

Na uvodnom predavanju kandidate je pozdravio voditelj osposobljavanja Alen Škudar i pojasnio pravila te raspored predavanja i vježbi koje će proći u iduća dva mjeseca nakon čega slijedi ispit. U sklopu uvodnog predavanja održana je i prva lekcija iz predmeta vatrogasne sprave i oprema.

Na tečaju sudjeluju polaznici iz područja Vatrogasne zajednice grada Đurđevac te cijelog Požarnog područja Đurđevac. Ukupno je upisano 58 polaznika, a osposobljavanje financiraju Vatrogasna zajednice grada Đurđevca i Hrvatska vatrogasna zajednice. Predavači na tečaju su Andrija Puhač,  Mirko Večerić, Željko Turbelija i Alen Škudar .

– U osposobljavanju vatrogasaca služimo se opremom i tehnikom Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac, a završetak se očekuje početkom ožujka. Očekujemo da ćemo u vatrogastvu dobiti nove osposobljene i educirane članove koji će moći sudjelovati na vatrogasnim intervencijama, vježbama te ostalim poslovima u vatrogastvu i svojim matičnim vatrogasnim organizacijama – kaže Alen Škudar.

Foto: Vatrogasna zajednica grada Đurđevca
Foto: Vatrogasna zajednica grada Đurđevca
Foto: Vatrogasna zajednica grada Đurđevca
Foto: Vatrogasna zajednica grada Đurđevca

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predzadnje kolo

Gužvetina na vrhu Prve ŽNL, jedan bod dijeli pet klubova, drugoligaši vode mrtvu trku za naslov

Pred nama je vikend u kojemu će se igrati predzadnje kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Iako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×