6.3 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OP KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

FOTO Vid Jambor Horvatić pobjednik singlea, Karlo Šifkorn uzeo naslov u parovima
F

Kod djevojčica valja spomenuti nastup Marte Gregurine u polufinalu u kojem je poražena rezultatom 4:3, 4:0 od Ane Cerović iz Rijeke, kasnijom pobjednicom turnira

Ne propustite

Proteklog vikenda Teniski klub Koprivnica organizirao je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina pod nazivom OP Koprivničko-križevačke županije.

Koprivnički teniski klub predstavljalo je sedam dječaka i sedam djevojčica, a to su Vilim Štubelj, Matej Matica, Mihael Čavić, Filip Markušić, Karlo Šifkorn, Vid Jambor Horvatić, Marko Bešvir, Zoja Petrović, Marta Gregurina, Karla Lončar, Lara Bakovljanec, Nela Horvat, Zoja Petrović, Gala Knežević i Rea Jambor Horvatić.

Nakon dva dana odličnog tenisa, TK Koprivnica imao je svoje predstavnike u završnim mečevima. Tako valja istaknuti da su Šifkorn i Jambor Horvatić igrali finale pojedinačne konkurencije u kojem je Vid pobijedio rezultatom 4:1, 4:1. Također, njih dvojica našli su se i u finalu parova, Vid je bio u paru s Mateom Rupčić iz Ogulina, a Karlo s Rafaelom Grotić iz Našica, a pobijedili su Karlo i Rafael rezultatom 4:1, 4:3.

Kod djevojčica valja spomenuti nastup Marte Gregurine u polufinalu u kojem je poražena rezultatom 4:3, 4:0 od Ane Cerović iz Rijeke, kasnijom pobjednicom turnira. U konkurenciji parova kod djevojčica, Lara Bakovljanec je u paru s Anom Cerović poražena je u finalu.

teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
teniski klub koprivnica
Izvor: Teniski klub Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Državna cesta broj 10

KAOS Pet minuta nakon prometne na brzoj cesti dogodio se i lančani sudar, vozač prebrzo jurio

Nakon prve prometne nesreće na državnoj cesti broj 10 došlo je do još jedne prometne nesreće s materijalnom štetom....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×