FOTO-VIDEO Dan povrća u središtu Koprivnice okupio brojne izlagače i posjetitelje

15:12h
0
foto: Mario Kos

Župan Darko Koren i gradonačelnik Križevaca Branko Hrg u obilasku štandova // foto: Mario KosU središtu Koprivnice u subotu prije podne održan je 11. Dan povrća Koprivničko-križevačke županije. Predstavila su se 33 izlagača, čiji su štandovi izazvali veliko zanimanje brojnih posjetitelja.

Priredba je u prijepodnevnim satima svečano otvorena na Zrinskom trgu u nazočnosti koprivničko-križevačkog župana Darka Korena te saborskog zastupnika i gradonačelnika Križevaca Branka Hrga, zamjenika koprivničke gradonačelnice Mišela Jakšića, nekolicine načelnika općina te predstavnika županijskih institucija.

Najuređeniji štand imalo je Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ivice Mihaljevića, drugo mjesto osvojio je OPG Zdravko Plazek, a treće OPG Ljubica Gašparov.

U sklopu priredbe održane su i edukacije u Županijskoj gospodarskoj komori te u plastenicima koprivničke Agrokuće, a naglasak je bio na mjerama ruralnog razvoja. Tiskan je i katalog županijskih poljoprivrednih proizvođača.

Dan povrća organizirali su Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica i Podravka, te Poljoprivredna savjetodavna služba, PORA, Gospodarska komora te Hrvatsko-agronomsko društvo i Udruga proizvođača povrća Koprivničko-križevačke županije.

>> Kompletna fotogalerija // foto: Mario Kos

čitam...
Loading...