povijesna utakmica

FOTO/VIDEO Završila je povijesna utakmica između Ferdinandovca i Dinama, gol domaćih izazvao erupciju oduševljenja

Trener Mladen Karan momčad Ferdinandovca poslao je na teren u sastavu 4-1-4-1, na golu je bio Stjepan Peršič, u zadnjoj liniji su bili s lijeva na desno Martin Karlovčan, Robert Kožar Čarli, Vjekoslav Turković i Siniša Đipalo.

16:49h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Završena je i povijesna utakmica za momčad Ferdinandovca. Ovaj četvrtoligaš na svom je travnjaku dočekao najveći hrvatski klub, zagrebački Dinamo. Danima su trajale pripreme za ovaj susret i sve je prošlo u najboljem redu. Igrala se utakmica šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa.


Trener Mladen Karan momčad Ferdinandovca poslao je na teren u sastavu 4-1-4-1, na golu je bio Stjepan Peršič, u zadnjoj liniji su bili s lijeva na desno Martin Karlovčan, Robert Kožar Čarli, Vjekoslav Turković i Siniša Đipalo. Zadnjeg veznog igrao je Ivan Begović, dok su vezu držali Josip Fuček, Rade Križanović, Nikola Carek i Luka Jasenko. U napadu je bio Jurica Karan.

Zagrebački Dinamo, koji vodi Zoran Mamić, izašao je na travnjak u sastavu: Zagorac Danijel, Marin Antonio, Andrić Komnen, Gojak Amer, Ivanušec Luka, Burton Robert, Theophile Catherine Kevin, Stojanović Petar, Šutalo Josip.

Inicijativu je očekivano imala gostujuća momčad. Posebno je zanimljivo bilo prvo poluvrijeme u kojem su domaći dobro parirali prvoligašu, a kod rezultata 0-2 zabili su i gol nakon kornera. Skočio je Čarli i prebacio nazad na prvu gdje je Križanović pospremio loptu u mrežu. Malo je reći da je sve na stadionu eruptiralo!

U drugom dijelu Dinamo je očekivano dodao gas i zabio još pet komada pa je završilo 1-7.

Utakmicu je pratilo više od tisuću ljudi.

https://facebook.com/story.php?story_fbid=2780743588914993&id=36899064172

Iz NK Ferdinandovac šalju velike zahvale sponzorima, prvenstveno Greenbird Medical, Erste&Steiermärkische Bank, Pekare i trgovine Dergez, Turistička zajednica područja Dravski peski, Tot Promet, Tiskara Brzi, Karas Team, Trgovine Gavranović, Restoran i pivnica Stari grad, Klesarstvo Kolar, Bistra d.o.o., Općina Ferdinandovac, Vuk d.o.o., Caffe bar Calypso, Caffe bar Numero.

 

čitam...