DRUŽENJE

FOTO/VIDEO Foto-kino klub Picok pored prekrasnog jezera organizirao radionicu za svoje članove

Fotografije snimljene na ovoj foto-radionici analizirat će se na narednom sastanku članova kluba, kada će biti izabrane najuspješnije u dvije teme – Odraz i Crno-bijela fotografija.

09:23h
0
Foto: Branko Novosel

Pored prekrasnog jezera Hladna voda održana je foto-radionica članova Foto-kino kluba Picok Đurđevac. Bila je to dobra prigoda za razmjenu iskustava, korištenje nove fotografske opreme, snimanje uz jezero usred šume i, naravno, druženje. Višesatna foto-radionica iskorištena je i za dogovor đurđevačkih fotografa za sudjelovanje na tradicionalnoj priredbi Jesen v Đurđevcu i to s izložbom najzanimljivijih fotografija na gradskom trgu. Bilo je govora i o predstojećim fotografskim natječajima i izložbama na koje će članovi FKK Picok poslati svoje fotografije.


Veliko šumsko jezero okruženo šumom lokacije koje su članove đurđevačkog foto-kino kluba inspirirale za snimanje brojnih fotografije od kojih će neke zasigurno završiti na izložbama diljem naše zemlje, ali i u inozemstvu. Uz kolor i crno-bijele fotografije nekoliko je prisutnih fotografa snimalo i infracrvene fotografije.

Fotografije snimljene na ovoj foto-radionici analizirat će se na narednom sastanku članova kluba, kada će biti izabrane najuspješnije u dvije teme – Odraz i Crno-bijela fotografija. Foto-radionica i druženje koje je potrajalo nekoliko sati besprijekorno su organizirali Zdravko Dragica-Čavac i Dražen Mikuldaš, a Goran Švaco bio je sjajni domaćin.

čitam...