napetost na vrhuncu

FOTO/VIDEO Galinec u vatrenom finalu PRO veterana donio titulu ekipi OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade

U velikom finalu veteranske PRO kategorije na parket je izašla ekipa OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade kako bi se suprostavila ekipi CB Loop Superprint. Radičekovi dečki u polufinalu su pomeli ekipu www.kudumija.hr, dok je Loop bio još uvjerljiviji slavivši 7-1 protiv mađaraskog Mu-Vila.

20:41h
0
Zimska liga
Foto: Ivan Brkić

Naslov pobjednika veteranske Comfort kategorije osvojio je Bimbo, a nakon dva susreta četvrtine finala seniora, slijedile su utakmice za treće mjesto PRO kategorije veterana, te finale PRO veterana.

U prvom seniorskom četvrtfinalu snage su odmjerili MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia, a završilo je 5-2 za MNK Cvjetno Poliklinika Milojević. U drugom četvrtfinalu igrao je križevački CB Kakadu i prošlogodišnji osvajač Zimske lige, Ritz Club. Ritz nije opravdao ulogu favorita, gubio je dva puta tijekom utakmice, a uspjeli su izjednačiti na 2-2 tek u posljednjim sekundama utakmice. U raspucavanju bolji je bio Kakadu koji je slavio 2-1.

Slijedila je utakmica za treće mjesto PRO veterana, a sastali su se www.kudumija.hr i mađarska ekipa Mu-Vil Nagy. Slavili su dečki iz www.kudumija.hr, bilo je 4-3 za njih. U velikom finalu veteranske PRO kategorije na parket je izašla ekipa OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade kako bi se suprostavila ekipi CB Loop Superprint. Radičekovi dečki u polufinalu su pomeli ekipu www.kudumija.hr, dok je Loop bio još uvjerljiviji slavivši 7-1 protiv mađaraskog Mu-Vila.

Zimska liga
Foto: Ivan Brkić

Napeto finale koje je podiglo publiku na noge, publiku u kojoj je svatko imao svog favorita, završilo je pobjedom ekipe OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade. Gol vrijedan titule zabio je Galinec u prvom poluvremenu, minimalna pobjeda za Radičekove dečke, 1-0.

Čestitamo ekipi OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade/CB Loop Superprint na osvajanju veteranske Pan Zimske lige u PRO kategoriji!

Zimska liga, 13. siječanj, subota

15.30 CB 048 – NK Podravina 0-0 (2-1 na sedmerce)
16.10 Bimbo – Active Commerce 3-2

17.00 MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia 5-2
17.50 CB Kakadu – Ritz Club 2-2 (2-1 na sedmerce)

18.40 www.kudumija.hr – Mu-Vil Nagy. 4-3
19.20 OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade – CB Loop Superprint 1-0

20.10 CB Loop Superprint – MNK Junajted
21.00 Supersport Casino – WDF Ludbreg

Finale veteranske PRO kategorije Pan Zimska liga Koprivnica između OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade i ekipe CB Loop Superprint, trenutni rezultat 1-0

Posted by Epodravina.hr on Samstag, 13. Januar 2018

Sedmerci za polufinale Pan Zimska liga Koprivnica, CB Kakadu – Ritz Club

Posted by Epodravina.hr on Samstag, 13. Januar 2018

Četvrtfinale Pan Zimska liga Koprivnica, CB Kakadu – Ritz Club, trenutno je 1-0

Posted by Epodravina.hr on Samstag, 13. Januar 2018

Četvrtina finala Pan Zimska liga Koprivnica između MNK Cvjetno Poliklinika Milojević – Knjigovodstvo DD/CB 048/Restoran Mia, trenutni rezultat 1-0

Posted by Epodravina.hr on Samstag, 13. Januar 2018

 

čitam...