mali i slatki

FOTO/VIDEO Jakšić posjetio prvašiće u školi, među kojima su i Una i Borna, pogledajte što su nam rekli

Iskoristili smo priliku i razgovarali s Unom i Bornom koji će danas po prvi puta u životu sjesti u školsku klupu, a što su nam rekli pogledajte u videu. 

12:00h
0
Foto: Jurica Karan

Prvi dan je škole. Jednima sretan, drugima nešto manje. No, sigurno je to da su prvašići sutra dočekali uzbuđeni i puni očekivanja. 

Gradski oci posjetili su sve škole, a mi smo ih sreli u OŠ Braće Radić. Gradonačelnik Mišel Jakšić pozdravio je sve male đake i poželio im sretno i uspješno školovanje. A dodao je i što Grad sve radi da bi obrazovni sustav funkcionirao.

– Skoro sve škole smo danas obišli. Kada pričamo o materijalnim uvjetima mi smo već na pola jednog velikog investicijskog ciklusa. Osnovnu školu Braće Radić apsolutni smo renovirali, podigli smo je energetsku odnosu. Sada se isto spremamo napraviti i sa školom Antun Nemčić Gostovinski. Ulagalo se i u signalizaciju, a spremamo se napraviti i rotor kod OŠ Braće Radić. To je jako važno za sigurnost našim đaka. Pripremamo se i za novu OŠ na Podolicama s dvoranom što je najvažnije i pripreme za dvoranu kod OŠ Đuro Ester. U najkraćem mogućem vremenskom periodu to ćemo ostvariti. Izuzetno smo ponosni i zadovoljni što možemo iznijeti sve te programe. Besplatne bilježnice i udžbenici i dalje su osigurani. Svi naši studenti dobivaju stipendije, imamo pomoćnike u nastavi – rekao je Jakšić.

Iskoristili smo priliku i razgovarali s Unom i Bornom koji će danas po prvi puta u životu sjesti u školsku klupu, a što su nam rekli pogledajte u videu.

Evo što kažu prvašići na prvi dan škole

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 9. September 2019

čitam...