Velika akcija

FOTO/VIDEO Još nema ni traga Branku Kolareviću, spustio se mrak, a potraga se nastavlja uz pomoć HGSS-a

Potraga se nastavlja dok god ga ne pronađu, a oni koji imaju bilo kakvu informaciju o Branku Kolareviću to mogu javiti na broj 112 ili u policijsku postaju Đurđevac.

17:29h
0
Potraga - Branko Kolarević
Foto: Matija Gudlin

Još uvijek nema saznanja o tome gdje je 61-godišnji Branko Kolarević iz Šemovaca. Podsjetimo, Kolarević je nestao u nedjelju, otišao je u šetnju i od tada ga nitko nije vidio.

Kao što nam je rekao glasnogovornik Policijske uprave koprivničko-križevačke Dražen Laljek, nisu pronađeni nikakvi znaci nestaloga.

Danas ujutro potragu za njim počeli su brojni mještani Šemovca, lokalni DVD-ovci, lovci i policija. Među njima je i Ivica Horvat, jedan od mještana.

– Nismo uspjeli ništa pronaći. Još uvijek tražimo, došli su dečki iz GSS-a i još uvijek pretražujemo, nismo prekinuli zbog mraka. I dalje prolazimo područje oko klijeti – rekao nam je on.

S obzirom na to da je imao običaj šetati po Bilogori, nije lako pretpostaviti u kojem se smjeru uputio. Signal njegovog mobitela detektiran je u Hampovici, no kako nam je rekao njegov sin Nikola, malo je vjerojatno da je otišao tako daleko, 12 kilometara od klijeti u koju vjeruju da se uputio.

Potraga se nastavlja dok god ga ne pronađu, a oni koji imaju bilo kakvu informaciju o Branku Kolareviću to mogu javiti na broj 112 ili u policijsku postaju Đurđevac. Jače je tjelesne građe, visine 175 centimetara, a u trenutku nestanka imao je maslinastozelenu jaknu, smeđe hlače i smeđe čizme.

Mještani, lovci i lokalni DVD-i kreću u potragu za nestalim Brankom Kolarevićem u Šemovcima

Posted by Epodravina.hr on Dienstag, 23. Januar 2018

čitam...