12.1 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dodjela u hotelu

FOTO/VIDEO Križevački atletičari Ida Šimunčić i Ognjen Mergon najbolji su županijski sportaši u 2019. godini, evo svih laureata
F

Najperspektivnijom sportašicom proglašena je Lana Nogić iz Hrvačkog kluba Podravka. U muškoj konkurenciji nagrada je pripala Filipu Verčeviću također iz Hrvačkog kluba Podravka.

Ne propustite

Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije odlučila je u đurđevačkom Hotelu Picok upriličiti dodjelu priznanja najboljim sportašicama, sportašima, ekipama i pojedincima za proteklu 2019. godinu.

Kako je grad Đurđevac domaćin, tu je bila gradska vijećnica Kristina Benko Markovica u čijem su društvu bili i Stanislav Lovković, predsjednik županijske Zajednice sportova, Branko Zorko, tajnik i slavni olimpijac, te župan Koren sa svojim zamjenicima Ratimirom Ljubićem i Darkom Sobotom te pročelnicom Anom Mušlek. Stigao je i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, kao i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Melita Samoborec.

– Kao i svake godine, i u protekloj godini ostvareni su nevjerojatni rezultati i osvojene mnoge medalje. Hvala vam na tome jer ste tako promovirali svoje klubove i svoju županiju. Hvala svim sponzorima koji u tome pomažu, kao i Županiji i jedinicama lokalne samouprave – rekao je Stanislav Lovković na otvorenju.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Najboljom sportašicom u protekloj 2019. godini potpuno zasluženo proglašena je Ida Šimunčić, sjajna atletičarka iz Atletskog kluba Križevci. Ida je članica seniorske reprezentacije Hrvatske. U sjajnoj 2019. godini završila je treća s reprezentacijom na ekipnom prvenstvu Europe 2. lige, te je na Prvenstvu Balkana osvojila broncu. Također, dvoranska je rekorderka u štafeti 4×400 metara.

Najboljim sportašem u 2019. godini proglašen je Idin klupski kolega Ognjen Mergon. On je isto član seniorske reprezentacije Hrvatske, a u godini iza nas bio je prvak Hrvatske na pojedinačnom prvenstvu, te treći na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske.

Najperspektivnijom sportašicom proglašena je Lana Nogić iz Hrvačkog kluba Podravka. U muškoj konkurenciji nagrada je pripala Filipu Verčeviću također iz Hrvačkog kluba Podravka.

Titulu najbolje ženske sportske ekipe u 2019. godini ponijela je seniorska ekipa RK Podravka Vegete, dok je najboljom muškom ekipom proglašena seniorska ekipa Brzinci Motociklističkog kluba ”Križevci”.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Za najboljeg trenera u 2019. godini proglašen je Zlatko Saračević, trener RK Podravka Vegete.

Mlađe kadetska ekipa Rukometnog kluba Podravka osvojila je nagradu za najperspektivniju žensku sportsku ekipu, dok je za mušku proglašena juniorska ekipa Streljačkog kluba „Križevci – 1252“.

Priznanje za izuzetno postignuće u sportu u 2019. godini dobio je Nogometni klub Radnik Križevci koji je proslavio 110 godina postojanja. Osim njih, isto priznanje dobili su križevački atletičari Veronika Drljačić i Neven Krulić.  Priznanje za zaslužnog sportskog djelatnika pripalo je Ivici Hercigonji.

Nagradu za najbolju sportašicu s invaliditetom dobila je Mirjana Šandor iz Športske udruge tjelesnih invalida Đurđevac. Što se muške kategorije tiče, tamo je laureat Ivica Ferenčić iz Športske udruge slijepih Koprivničko križevačke županije ”Podravina”.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/1237144936483283/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira napravila pravi party, svojom vatrenom energijom “prodrmala” sve

U Pitomači se slavi Vidovo i Dani općine, a Indira Forza dobro je "prodrmala" mještane na prvom koncertu vikend...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×