23.5 C
Koprivnica
Subota, 22. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
relikvija svete krvi

FOTO/VIDEO Ludbreška Sveta nedjelja je i pod okriljem korone privukla velik broj vjernika i hodočasnika
F

Kroz cijeli dan odvijao se duhovni program, a od 10 sati je krenula velika procesija svećenika i biskupa prema Zavjetnoj kapeli.

Ne propustite

Vjerska manifestacija, ludbreška Sveta nedjelja, kao i svake godine, okupila je velik broj vjernika i hodočasnika.

Danas je centralni događaj manifestacije, od jutra, u 6 i 7 sedam sati, održane su svete mise u crkvi, a od 8 je počeo prijem hodačasnika u Zavjetnoj kapeli izložena i relikvija svete Krvi na oltaru.

Držeći se distance i epidemioloških mjera, mogao se obići oltar i izvršiti zavjeti. U Ludbreg su došli i ministar Darko Horvat, ministar Tomo Medved, pjevač i političar Miroslav Škoro, zabavljač i političar Davor Dretar Drele, bio je tu i domaći gradonačelnik Dubravko Bilić, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić i drugi ugledni gosti.

Kroz cijeli dan odvijao se duhovni program, a od 10 sati je krenula velika procesija svećenika i biskupa prema Zavjetnoj kapeli.

Misu, kojoj su nazočili brojni vjernici, predvodio je nuncij mons. Giorgio Lingua.

U okviru Stožera odlučili su organizirati inspekcijski nadzor, odnosno službu koja će kontrolirati sanitarne uvjete te broj gostiju u ugostiteljskom dijelu. Bit će nekoliko inspekcijskih timova od strane Stožera civilne zaštite, a angažiran je i Stožer civilne zaštite i interventna postrojba vatrogasaca, kako bi maksimalno osigurali provedbu svih mjera i preporuka.

Zbog epidemije se neće održati koncerti, lunapark je premješten na Otok mladosti, no proštenje je dozvoljeno pa je tako stigao velik broj prodavača, kao i svake godine.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/668662470418354/

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kod Koprivnice

Djevojku (21) retrovizorom ozlijedio 66-godišnji vozač, policija ga našla nakon što je pobjegao

Pisali smo jučer o prometnoj nesreći u Jagnjedovcu kod Koprivnice, u kojoj je ozlijeđena 21-godišnja pješakinja. Vozač je bezobrazno...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×