zapeo u prometu

FOTO/VIDEO Ludbreški vatrogasci spasili Djeda Mraza i tako neizmjerno usrećili dječicu koja su ga čekala

Srećom po mališane, vatrogasci su uspješno spasiili djedicu i prevezli ga do nestrpljive dječice. Čim je zakoračio u dom klinci su se oduševili i srdačno ga pozdravili.

21:22h
0
Foto: DVD Ludbreg

Najbolju intervenciju imali su danas ludbreški vatrogasci. Kako su sami otkrili, u 17 sati dobili su dojavu od zabrinute djece kako Djed Mraz nije stigao na podjelu darova u vatrogasni dom u Ludbreg.

Brzo su izaški na intervenciju s dva vozila i osam vatrogasca, a putem su uspostavili kontakt s Djedicom i saznali gdje se točno nalazi. Kad su stigli imali su što vidjeti. Djedici su sanjke propale u blato, a za sve je kriva velika kiša i nedostatak snijega.

Srećom po mališane, vatrogasci su uspješno spasiili djedicu i prevezli ga do nestrpljive dječice. Čim je zakoračio u dom klinci su se oduševili i srdačno ga pozdravili. Za nagradu što su bili dobri, marljivo uvježbavali cijelu godinu za vatrogasna natjecanja dobili su i prigodne darove.

– Ovim putem zahvaljujemo svim operativcima, natjecateljima, mladeži i našim klincima na uluženom trudu i vremenu za boljitak društva i sigurnost građana grada Ludbrega – stoji u poruci DVD-a Ludbreg.

Gepostet von Damir Nemec am Sonntag, 22. Dezember 2019

čitam...