28.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 24. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
fašnik

FOTO/VIDEO Male maškare razveselile cijelu Gradsku upravu i uživale u krafnama
F

Male maškare, nakon pjesme i plesa, počastile su se krafnama i sokićima.

Ne propustite

Male maškare danas su posjetile Gradsku upravu i sve usrećile svojim kostimima i veselim koreografijama. Našlo se tamo kaktusa, agruma, kauboja, princeza, mačaka, legaća i mnogo drugih kreativnih maska.

– Fašnik nam svake godine donese malo veselja, razbibrige, razonode, a tako je definitivno i ove godine. Drago mi je da je bilo puno skupina na našem gradskom trgu, ali i da smo sačuvali tradiciju da nas naši najmlađi posjete u Gradskoj upravi – zadovoljan je gradonačelnik Jakšić.

Male maškare, nakon pjesme i plesa, počastile su se krafnama i sokićima.

– Mi smo danas kaktusi. Već 20 godina aktivno sudjelujemo u pripremanju za Fašnik kroz onaj edukativni dio u vrtiću, a onda i onaj centralni dio, a to je Gradski karneval kroz brojne aktivnosti. Doista nastojimo da ih potaknemo na jedno vedro raspoloženje, na malo više ludiranja i kroz sve to opet učimo o tom tradicionalnom običaju. Kostime izrađujemo zajedno s roditeljima – rekla je teta Davorka iz Dječjeg vrtića Smiješak.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/2438972776162991/?t=1

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Javno nadmetanje

Treba vam bicikl ili neka druga zanimljiva stvar? Dođite u Policijsku upravu, cijene će biti sitnica!

Ako sate raspoloženi za nadmetanje i mogući dobar ulov za još bolju cijenu, Policijska uprava koprivničko-križevačka je mjesto gdje...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×