VEČERAS ĆE ZASVIRATI I TRAGOVI

FOTO/VIDEO Otvoren je treći Advent u Križevcima, bogatim programom bit će zadovoljni i mladi i stariji

Danas je, svečanim paljenjem božićnih žaruljica, druženjem s vilenjacima i Svetim Nikolom te uz besplatno kizanje,  otvorena treća po redu manifestacija "Advent u Križevcima".

19:50h
0

Blagdanski, odnosno božićni duh zavladao je Križevcima. Danas je, svečanim paljenjem božićnih žaruljica, druženjem s vilenjacima i Svetim Nikolom te uz besplatno kizanje,  otvorena treća po redu manifestacija Advent u Križevcima. A u sklopu otvorenja uskoro će zasvirati i grupa Tragovi.

– Manifestacija će po treći put građanima ponuditi program unutar kojega i mlađi i stariji mogu pronaći nešto za sebe. Božićni ukrasi i dekoracije, klizalište s ledenom stazom oko fontane, škola klizanja za osnovnoškolce, ugostiteljska ponuda, te brojni glazbeni nastupi obilježit će program ovog Adventa – poručili su organizatori.

U sklopu manifestacije održat će se humanitarne akcije, tradicionalni Božićni sajam koji će okupiti obrtnike, OPG-ove i umjetnike sa ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda. Božićni ples, Božićni domjenak za građane, neizostavni dolazak Djeda Božićnjaka i Moto Mrazova, također će biti dio ovogodišnjeg programa. U Paviljonu će se održati brojni glazbeni nastupi, a svaki dan će u njemu biti postavljena kuća Djeda Božićnjaka.

Foto: Mateo Alečković

– Naše najmlađe očekuje doček Nove godine, 31. prosinca u podne, dok će program animacije početi već u 11 sati. U večernjim satima već tradicionalno se priprema gradski doček uz Joker bend te valcer i vatromet u ponoć – rekli su organizatori. Uz brojne glazbene nastupe neće nedostajati božićnih pjesama, a sve će obogatiti miris blagdanskih delicija ugostiteljskih kućica. Organizatori ovogodišnjeg Adventa su Grad Križevci i Turistička zajednica grada Križevaca.

Kako je bilo na otvorenju pogledajte u videu i galeriji. Možda se prepoznate!

Otvorenje Adventa u Križevcima

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 6. Dezember 2019