JOŠ SAMO SUTRA

[FOTO/VIDEO] PAN ZIMSKA LIGA Active osvojio naslov veteranskog pro prvaka, a evo i tko su seniorski polufinalisti

Zaključen je i pretposljednji dan popularnog malonogometnog natjecanja.

22:13h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Pobjednike ženskog dijela natjecanja i veteranske comfort kategorije saznali smo jučer. Danas, pretposljednjeg dana popularne PAN Zimske lige, saznali smo pobjednike veteranske pro kategorije te polufinaliste seniorskog dijela natjecanja.

Prvo su na parket izašle ekipe Aso Ponos i Klikaj.hr CB Laverna. Pobjeda je pripala prvoj od dviju ekipa. U drugoj četvrtfinalnoj utakmici seniorskog dijela, onoj Renta Car Family Old Cambija i Superprinta Big Bang, nastavak natjecanja izborili su igrači Superprint Big Benga nakon penala.

Treće veteransko pro mjesto pripalo je ekipi www.kudumija.hr koja je bila bolja od Editom Trophyja. Najzanimljivija utakmica bila je ona finalna između CB Activea i OPG Radiček & Niko Trade. Titula najboljih veterana ove je godine otišla CB Activeu koji je slavio minimalnom razlikom..

Nakon podjele priznanja veteranima, uslijedile su još dvije utakmice seniorskog četvrtfinala. CB K Joži/Stolarija i modelarstvo Novak igrao je protiv Playbox Mr. Jacka, a AC Jasenović s Art metalima Junajted. Iz tih su dvoboja kao polufinalisti izašli CB K Joži/Stolarija i modelarstvo Novak i AC Jesenović .

PAN Zimska liga Koprivnica, 11. siječnja:

Četvrtfinale, seniori:
Aso Ponos – Klikaj.hr CB Laverna 3-1
Renta Car Family Old Cambio – Superprint Big Bang 1-1 (2-3)
CB K Joži/Stolarija i modelarstvo Novak – Playbox Mr. Jack 2-1
AC Jesenović – Art metali Junajted 3-3 (6-5)

Veterani pro:
www.kudumija.hr – Editom Trophy (treće mjesto) 3-0
CB Active – OPG Radiček & Niko Trade (finale) 1-0

Zimska liga, penali ⚽️

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 11. Januar 2020

čitam...
Loading...