povijest

FOTO/VIDEO Počeo je spektakl Ferdinandovca i Dinama pred više od tisuću gledatelja, pogledajte prve kadrove!

Gledatelja je nikad više u Ferdinandovcu, mjesto ne pamti ovakav susret.

15:24h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Povijesna utakmica između Ferdinandovca i Dinama počela je prije nekoliko minuta u Ferdinandovcu. U pitomom podravskom mjestu skupilo se više od tisuću ljudi, a do prve točnije brojke malo ćemo pričekati.


Utakmica je počela u 15 sati, a sat i pol prije tog obje momčadi stigle su autobusima do igrališta. Oko igrališta ograđen je koridor i na četiri mjesta puštaju se ljudi kojima se uzimaju podaci i mjeri temperatura. Gledatelja je nikad više u Ferdinandovcu, mjesto ne pamti ovakvu utakmicu.

Ferdinandovac je krenuo u sastavu 4-1-4-1, na golu je Stjepan Peršič, u zadnjoj liniji su s lijeva na desno Martin Karlovčan, Robert Kožar Čarli, Vjekoslav Turković i Siniša Đipalo. Zadnji vezni je Ivan Begović, dok u vezi ordiniraju Josip Fuček, Rade Križanović, Nikola Carek i Luka Jasenko, dok je u napadu Jurica Karan.

Dok je s druge strane Zoran Mamić na travnjak posalo sljedeći sastav; Zagorac Danijel, Marin Antonio, Andrić Komnen, Gojak Amer, Ivanušec Luka, Burton Robert Lee, Theophile Catherine Kevin, Stojanović Petar, Šutalo Josip.

Pogledajte prve kadrove s utakmice, uskoro slijedi još!

https://facebook.com/story.php?story_fbid=2780743588914993&id=36899064172

 

čitam...