stravično

FOTO/VIDEO Policija objavila detalje jučerašnjeg utapanja malog dječaka, svjedokinja opisala što je vidjela

Oni su u 21.10 na udaljenosti 20 metara od obale na dubini od šest metara pronašli mrtvo tijelo dječaka. 

08:20h
0
Foto: Jurica Karan

Kako smo jučer pisali, tijelo nestalog 11-godišnjeg dječaka pronađeno je beživotno na dnu jezera Čingi Lingi pored Molvi.

Dječak je nestao oko 19 sati prilikom kupanja s majkom i braćom, samo je potonuo. U potragu su pohrlili mnogi kupači, no bez uspjeha. U 19.30 sati kontaktiran je centar 112, te je stigla policija te ronioci Interventne jedinice policije PU Koprivničko-križevačke.

Oni su u 21.10 na udaljenosti 20 metara od obale na dubini od šest metara pronašli mrtvo tijelo dječaka.

– Bila sam svjedok. Strašno. Nevjerojatno da se to dogodilo kraj svih nas. K obali su došli labudovi i skrenuli pažnju na sebe. Kad smo registrirali da jedan dječak viče, da se brat utapa, više ga nije bilo na vidiku. Muški su počeli roniti, dva puta sam zaronila i ja, ali nisam neki vrsni plivač, a pod vodom je mulj, mutno, ne vidi se ništa. A iz plitvine gdje smo se kupali naglo je dubina. Jadni dječak je ronio s maskom i više nije izronio. Iskreno suosjećam s obitelji – napisala je na Facebook-u M.K., osoba koja se nalazila tamo u najtežim trenucima.

Dječak je iz Ćurlovca, a na Čingiju je bio zajedno s majkom i troje braće. Obdukcijom će se utvrditi razlog smrti.

Tragedija na Čingiju, utopio se dječak. Više informacija o događaju koji je Podravinu zavio u crno pročitajte ovdje – https://bit.ly/2YXMDTn

Gepostet von Epodravina.hr am Montag, 12. August 2019

 

čitam...