zvijezda je rođena

FOTO/VIDEO Posjetili smo malu devu u đurđevačkoj Sahari, preslatka je, čupava, s velikim očima i dugim nogama, ali još nema ime

Cijela se Hrvatska veselila maloj prinovi, koja je od rođenja postala zvijezda i već je bila i na televiziji. 

20:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Preslatka je, čupava, s velikim okicama i dugim nogama. Tako bi opisali naš prvi dojam o maloj devici rođenoj u Đurđevcu.

– Odi na, odi na – dozivali smo jutros mladunče deve u prostoru Hrvatske Sahare. Nije reagirala. Tek je slijepo i vjerno slijedila svoju mamu Dinu. Kud mama, tud i mala deva.

Upravo je ova mala ženka bila pravo iznenađenje kad je stigla na svijet i to u baš u tjednu proslave Dana grada, Đurđeva.

Cijela se Hrvatska veselila maloj prinovi, koja je od rođenja postala zvijezda i već je bila i na televiziji.

– Ne možete vam se odazvati jer još nema ime i ne zna kako se zove – pojasnio nam je timaritelj Damir Hodalić koji pomno brine o majci i maloj prinovi.

Majka Dina i još uvijek bezimeno mladunče šetali su jutros po slobodnom prostoru dok ih je iz tora promatrao tata Romeo.

– Nek sad vidi kaje napravil – šalio se Hodalić, te dodao kako će kroz koji dan mladunče biti spremno za upoznavanje sa zainteresiranim posjetiteljima.

Mala ženka još nema ime, a priliku da joj ga nadjenu imaju svi pratitelji Facebook stranice Šaptači devama pa ukoliko imate kakvu ideju uključite sa svojim prijedlozima, a iako bi to bilo najprikladnije, Đurđicu već imamo pa se čekaju nove i svježe ideje.