gradsko kazalište đurđevac

FOTO/VIDEO Pred velikim mnoštvom ispred utvrde Stari grad uprizorene prve ovogodišnje žive jaslice

U štalici gdje su boravili Marija, Josip i novorođeni Isus bili su i magarci, ovce te ostale životinje koje su grijale nastambu.

20:30h
0
Foto: Jurica Karan

Kao što je najavljeno još ranije, u Đurđevcu su uprizorene žive jaslice. Danas je bio prvi prikaz, drugi je za sedam dana, a treći na blagdan Sveta tri kralja. Scenski prikaz izveli su članovi Gradskog kazališta Đurđevac koji su još jednom pokazali koliko su talentirani, a u pratnji je bio zbor KUD-a Petar Preradović.

Kao i svake godine skupilo se mnoštvo, a dodatan plus bilo je što su temperature neuobičajeno visoke za ovo vrijeme u godini. U štalici gdje su boravili Marija, Josip i novorođeni Isus bili su i magarci, ovce te ostale životinje koje su grijale nastambu.

One najmlađe posebno su veselile domaće životinje. Svi pristigli mogli su uživati u kuhanom vinu do kojeg se moglo na Adventskom sajmu gdje su mnogi domaći izlagači predstavili svoje brojne domaće proizvode, rukotvorine i božićne ukrase.

Nakon uprizorenja živih jaslica, Đurđevčani su uživali i u koncertu grupe The Fusion. Kako je bilo pogledajte u galeriji.

Žive jaslice u Đurđevcu

Gepostet von Epodravina.hr am Freitag, 20. Dezember 2019

čitam...