HIT PONUDA LJETA

FOTO/VIDEO Provedite prekrasan odmor u apartmanima na šibenskoj rivijeri, ne propustite veliku priliku

Ljetovanje uz povoljne cijene pruža Vam Agro-kuća d.o.o. iz Koprivnice u svojim vlastitim luksuznim apartmanima. Apartmani za odmor se nalaze u apartmanskim objektima Plima i Vila Martin u mjestu Srima nadomak Vodica i Šibenika. Kontaktirajte ih odmah, iskoristite ovu priliku i ekstra popuste.

12:00h
0

Agro-kuća d.o.o. je poduzeće koje stabilno posluje već gotovo 30 godina. Uz dobro poznat posao u poljoprivredi, jedna grana njihove djelatnosti je i turizam. U mjestu Srima nadomak Vodica i Šibenika Agro-kuća ima dva apartmanska objekta s ukupno 14 vrhunski opremljenih apartmana različite veličine. Odobravaju Vam i ekstra popuste koji će Vas ugodno iznenaditi. Omogućite sebi i obitelji ljetovanje uz povoljne cijene prilagođene današnjem vremenu.

Plaža i turistički sadržaji prilagođeni su obiteljskom odmoru u mirnom i opuštajućem okruženju. Ne propustite ovu priliku i provedite prekrasan odmor u apartmanima Agro-kuće na šibenskoj rivijeri.

Pogledajte prezentaciju smještaja:

Vila Martin

Apartmani Plima

Rezervacije i cijene

Za dostupne termine, cijene te ostale informacije i pogodnosti posjetite web stranicu Agro-kuće iz Koprivnice, upitajte direktno na e-mail plima.srima@gmail.com ili nazovite na mobitel 098 361 401. Ne propustite ovu priliku i provedite prekrasan odmor u apartmanima koprivničke Agro-kuće na šibenskoj rivijeri.

Super lokacija, izvrsna prilika

Srima je povezana s Vodicama, a do Šibenika imate tek par minuta lagane vožnje. Od Vašeg apartmana do šljunčane plaže i nebesko plavog mora djeli vas tek nekoliko koraka ugodne šetnje.

Uz obližnje kafiće, restorane i trgovine, možete se zabaviti u obližnjem luna parku, velikom toboganu te uz niz ostalih adrenalinskih čarolija. Naravno, tu su i razni sportski sadržaji. Noćni život i provod u Vodicama vrlo je raznolik i nadaleko poznat. Sve se nalazi na dovoljnoj udaljenosti da ne remete miran san i bezbrižan odmor za one kojima treba relaksacija.

čitam...