20.7 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
projekt živjeti zdravo

FOTO/VIDEO Tmurno vrijeme nije obeshrabrilo veliki broj šetača koji su se razgibali pod stručnim vodstvom kineziologa Mihaela Buzine
F

Ovo organizirano hodanje provodit će se svake subote s početkom u 10 sati.

Ne propustite

Danas je u gradu Koprivnici počela provedba aktivnosti pod nazivom Hodanjem do zdravlja, u sklopu projekta ‘Živjeti zdravo’ i to Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u partnerstvu sa Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije.

Pod stručnim vodstvom kineziologa Mihaela Buzine, okupio se velik broj šetača početnika, ali i onih u boljoj kondiciji i to svih dobnih skupina.

Ovo organizirano hodanje provodit će se svake subote s početkom u 10 sati.

Inače, riječ je o nacionalnom projektu kojem je cilj promicanje tjelesne aktivnosti i pravilne prehrane u svrhu očuvanja i unaprjeđenja tjelesnog, mentalnog i spolnog zdravlja te prevencije debljine i kroničnih nezaraznih bolesti.

https://www.facebook.com/epodravina/videos/10156102371014173/

Aktivnosti projekta usmjerene su poboljšanju zdravlja cijele populacije kroz implementaciju u lokalnoj zajednici. Projekt je Vlada Republike Hrvatske u srpnju 2015. godine proglasila Nacionalnim programom.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Maturalna večer

FOTO/VIDEO Maturanti u glamuroznim svečanim haljinama i odijelima pripremili se za svoju večer, pogledajte tu ljepotu

Još jučer su "norili", a danas su križevački maturanti u prekrasnim haljinama i odijelima dočekali svoju maturalnu večer. Maturanti križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×