- Oglas -

U novom ambijentu Podravkinog restorana Štagelj na PRC-u, odnosno na terasi restorana, birao se najbolji OPG, u sklopu natječaja Zlata vrijedan, a u skladu sa svim epidemiološkim mjerama.

Nakon što je izvanrednim pričama predstavljen svaki OPG, odabran je onaj najbolji. Koprivničko-križevačku županiju predstavljao je Miroslav Hubzin iz Čabraja koji se bavi proizvodnjom mlijeka, a u svemu mu pomaže kćer Martina.

Najboljim je OPG-om proglašen OPG Mario Trbušić iz Krapinsko-zagorske županije!

- Oglas -

Mario Kosić iz Varaždinske županije osvojio je treće mjesto, drugi je OPG PA-VITA iz Zagreba, a prema izboru čitatelja Večernjeg lista, najbolja je Željka Strgar iz Vukovarsko-srijemske županije.

Foto: Red Ring Production/Mateo Alečković
Foto: Red Ring Production/Mateo Alečković

Svečanost su popratili mnogi uzvanici, koje je ugostio prvi čovjek Podravke Marin Pucar.

U potpuno preuređenom Štaglju na svečanosti proglašenja bili su i predsjednik Sabora Gordan Jandroković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, članovi uprave Podravke, župan Darko Koren, gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić, saborski zastupnik Darko Sobota i mnogi drugi.

Program su vodili Uršula Tolj i Duško Ćurlić, a sve su svojim nastupima zabavljali popularni Jole, Tonči Huljić te domaće cure – Cice.

Gordan Jandroković i ministrica Marija Vučković, prije svečanosti su posjetili i Podravku, o čemu smo pisali.

Projekt Zlata vrijedan izbor je najboljih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva u Hrvatskoj, koji provode Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list, uz podršku Hrvatske radio televizije i Hrvatske zajednice županija. U izbor su ušla 24 obiteljska poljoprivredna gospodarstva.

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).