iz stožera

FOTO/VIDEO Zadovoljna lica u stožeru županijskog HDZ-a, Darko Sobota: Birači su prepoznali vrijednost HDZ-a, posebno u Podravini i Prigorju

21:14h
0

U županijskom stožeru HDZ-a vlada dobra atmosfera, okupili su se članovi stranke na čelu s Darkom Sobotom, sedmim na listi HDZ-a.

Podsjetimo, HDZ je u našoj izbornoj jedinici osvojio šest mandata.

– Sigurno da je ovo dobro raspoloženje za sve nas u HDZ-u, imajući u vidu izlazne ankete, no pričekat ćemo konačne rezultate, ali vjerujemo da neće biti velikih pomaka ni prema gore ni prema dolje. Po rezultatima koje dobivamo s terena druge izborne, posebno županije, naše je raspoloženje još i veće, jer rezultati su obećavajući, dakle za sad držim da će HDZ na prostoru gdje živimo i radimo, dakle u Podravini i Prigorju, postići rezultate koje smo najavljivali i očekivali. Imamo veći broj mandata zbog dobrog programa, Hrvatice i Hrvati su odabrali sigurnu Hrvatsku i prepoznali vrijednosti HDZ-a, Vlade, jer se brinemo za sigurnost, kad govorimo o Covidu 19, no i ekonomskom standardu i gospodarskom razvoju Hrvatske, bez obzira na najave u periodu pred nama. Ekipa na čelu s Plenkovićem znati će nositi s izazovima koji predstoje i koja će dati suirnost i prosperitet građanima koje očekujemo – kaže Sobota, koji je uvjeren da ćemo imati zastupnika iz županije, iako je na listi sedmi.

Zadovoljna lica u stožeru HDZ-a

Gepostet von Epodravina.hr am Sonntag, 5. Juli 2020

[IZBORI] Donosimo atmosferu iz HDZ-ovog stožera

Gepostet von Epodravina.hr am Sonntag, 5. Juli 2020

 

 

 

čitam...