- Oglas -

U županijskom stožeru HDZ-a vlada dobra atmosfera, okupili su se članovi stranke na čelu s Darkom Sobotom, sedmim na listi HDZ-a.

Podsjetimo, HDZ je u našoj izbornoj jedinici osvojio šest mandata.

– Sigurno da je ovo dobro raspoloženje za sve nas u HDZ-u, imajući u vidu izlazne ankete, no pričekat ćemo konačne rezultate, ali vjerujemo da neće biti velikih pomaka ni prema gore ni prema dolje. Po rezultatima koje dobivamo s terena druge izborne, posebno županije, naše je raspoloženje još i veće, jer rezultati su obećavajući, dakle za sad držim da će HDZ na prostoru gdje živimo i radimo, dakle u Podravini i Prigorju, postići rezultate koje smo najavljivali i očekivali. Imamo veći broj mandata zbog dobrog programa, Hrvatice i Hrvati su odabrali sigurnu Hrvatsku i prepoznali vrijednosti HDZ-a, Vlade, jer se brinemo za sigurnost, kad govorimo o Covidu 19, no i ekonomskom standardu i gospodarskom razvoju Hrvatske, bez obzira na najave u periodu pred nama. Ekipa na čelu s Plenkovićem znati će nositi s izazovima koji predstoje i koja će dati suirnost i prosperitet građanima koje očekujemo – kaže Sobota, koji je uvjeren da ćemo imati zastupnika iz županije, iako je na listi sedmi.

- Oglas -

https://www.facebook.com/epodravina/videos/580241369306761/

https://www.facebook.com/epodravina/videos/888253535015005/

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).