Neopisivo

FOTO Vikend je bio prepun događanja, ali i prepun predivnih dama koje obaraju ljepotom

Naravno, sve su to neizmjerno uljepšale ljupke Podravke i Prigorke koje su na svakome od ovih događanja privlačile pozornost svojom ljepotom i stilom

19:30h
0

Vikend u Koprivnici i okolici zaista je bio prebogat događanjima za sve ukuse, uzraste i interese.


Tu su bili majstori malog nogometa koji su u petak i subotu ostavljali zadnje kapi znoja na umjetnoj travi kako bi se dokopali prestižnog naslova Ljetne lige i bogate nagrade.

Oni koje sport ne zanima večeri su mogli provesti na Festu Jazza na Zrinskom trgu, koji je doveo svjetski poznate jazzere u srce Podravine.

Središte grada također je u subotu brujalo od živosti zahvaljujući nastupima folkloraša iz cijele Europe, ali i Danu povrća, koji je nudio more najfinijih sezonskih plodova.

A oni kojima je bilo do pravog mora, ili bar osvježenja u vodi, uputili su se na Šodericu gdje su mogli uživati u Obiteljskom danu ili se jednostavno opustiti kupanjem i sunčanjem.

Naravno, sve su to neizmjerno uljepšale ljupke Podravke i Prigorke koje su na svakome od ovih događanja privlačile pozornost svojom ljepotom i stilom i pokazale da se nitko u Hrvatskoj s njima u tome ne može mjeriti. A i šire.

Uživajte u fotogaleriji najljepših vikend trenutaka!

čitam...