24 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
križevci i koprivnica

FOTO Više od 120 malih šahista igralo na Sportskim igrama mladih, evo tko je izborio županijsku završnicu
F

Finale županije je na rasporedu krajem travnja u Križevcima, a prije toga će se još održati izlučna natjecanja u Virju, Svetom Ivanu Žabnom, Novom Virju i Đurđevcu

Ne propustite

Više od 125 dječaka i djevojčica natjecalo se proteklog tjedna na šahovskim turnirima u Križevcima i Koprivnici, koji su se igrali u sklopu Plazma Sportskih igara mladih. Najbolji po kategorijama ostvarili su plasman na županijsko finale, a krenut ćemo od Križevaca, gdje se natjecalo 80 malih šahistica i šahista.

U kategoriji dječaka do 11 godina pobijedili su Luka Lovreković i Jan Gradiček, a u kategoriji djevojčica do 11 godina Nora Ljaljić i Sofija Kučar. U kategoriji do 15 godina pobijedili su dječaci Leo Lovreković i Ervin Zidarić te djevojčice Vedrana Podravec i Paola Bukovčan.

U Koprivnici se igralo u OŠ A. N. Gostovinski, a natjecanju se odazvalo 45 učenika koprivničkih škola i područne iz Peteranca, od kojih je 17 bilo u kategoriji do 11 godina i 28 u kategoriji do 15 godina.

Koprivnički pobjednici do 11 godina

U kategoriji dječaka do 11 godina pobjednik je Samuel Zobundžija iz Peteranca, drugi je bio Leon Filip Razman, a treći Nolan Wölfling. Kod djevojčica do 11 godina pobjednica je Petra Smiljanić, a druga je bila Mia Vuk.

U starijoj kategoriji do 15 godina prvo mjesto osvojio je Grgur Zagrajski, drugi je bio Petar Dimač, a treći Petar Štefanec. Najuspješnija djevojčica do 15 godina je Maria Vugrač Milanović, druga je bila Marta Žufika Marđetko, a treća Mia Galinec.

Finale županije je na rasporedu krajem travnja u Križevcima, a prije toga će se još održati izlučna natjecanja u Virju, Svetom Ivanu Žabnom, Novom Virju i Đurđevcu.

Koprivnički pobjednici do 15 godina
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna

[FOTO/VIDEO] UPRAVO Težak sudar motociklista i automobila na Varaždinskoj, hitna i policija na mjestu nesreće

Maloprije se dogodila prometna nesreća na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Kako doznajemo, došlo je do sudara između motociklista i automobila....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×