2.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 22. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO // Vrijedni Gotalovčani na biciklima napravili skoro 20 tisuća kilometara
F

Ne propustite

Nedjeljnom biciklijadom od Gotalova do jezera Šoderica učenici kombiniranog razrednog odjela 1. i. 2. razreda Područne škole Gotalovo završili su svoj projekt Bicikliramo mi u obitelji svi.

Sudionici projekta mjesec dana su mjerili prijeđene kilometre i na kraju dana ih upisivali u tablicu koju su dobili od nositelja projekta.
Svi sudionici, u mjesec dana, ukupno su odvozili 19.498,68 km što je izuzetno impresivna kilometraža, dovoljna da se, recimo, stigne do Australije.

Prvo mjesto osvojila je obitelj Šestak iz Gotalova koja je odvozila 2270,65 km. Osvojili su vrijedan sportski bicikl marke Specialized.

Drugo mjesto osvojila je obitelj Sambol iz Otočke koja je odvozila 1550,86 km. Osvojili su poklon bon u Fortius bike shopu.

Treće mjesto osvojila je obitelj Viktorije Jakupec iz Gotalova s odvoženih 1516,03 km. Osvojili su komplet svjetala za bicikl koje im je darovao Fortius bike shop.

Diplomu za najviše pojedinačno osvojenih km pripalo je Kristini Mikotić koja je odvozila 828 km. Ona je osvojila komplet svjetala za bicikl koje joj je darovao Fortius bike shop.

Diplome za najljepše pisane sastavke na temu “Seoski i gradski bicikl” osvojile su: Petra Požgaj, 1.r. PŠ Otočka, Marija-Elena Košćak. 4.r. OŠ Gola, Leonarda Horvat, 3.r. PŠ Ždala i Franka- Eva Saboliček. 4.r. PŠ Gotalovo.

Proglašenju pobjednika i svečanoj dodjeli nagrada i zahvalnica sudjelovali su na Šoderici tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko, načelnik općine Gola dr. Stjepan Milinković i zamjenica ravnatelja OŠ Gola Biserka Saboliček.

Vrijedne Gotalovčanke ispekle su slane klipiće, a Podravka je omogućila hladne napitke, tako da su se svi skupa nakon proglašenja opustili i uživali u ljepotama Šoderice. Najhrabriji su se okušali i u adrenalinskom parku.

– Ovim putem želim se zahvaliti svim sudionicima našeg projekta od najmlađih do najstarijih, svim sponzorima i svima koji su na bilo koji način pomogli da naš projekt uspije, kao o svima koji su biciklirali s nama i na taj način pomogli prirodi da malo lakše diše – poručili su iz Područne škole Gotalovo.

{vsig}fun/04-2015/biciklijada-gotalovo{/vsig}

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pet plus

Predivna dama haljinicom istaknula savršenu liniju i pozirala nam za čistu peticu!

Ne znamo što točno ova predivna dama fotografira, ali znamo da je za nas namjestila savršenu pozu za fotku! Potpuno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×