veliko slavlje

FOTO Vrtni centar koprivničke Agrokuće ove subote sprema slavlje svog četvrtog rođendana

Posjetite ih i čestitajte im rođendan. Cijene su za Vas prigodno snižene.

08:52h
0
Foto: Agrokuća

Program proslave počinje od 11 sati i prati ga niz povoljnih rođendanskih cijena. Predstavljaju se učeničke zadruge osnovnih škola, veseli vrtićanci pjevaju i recitiraju, a Podravka i medvjedić Lino zabavljaju i časte. Posebna atrakcija bit će torta za najmlađe te slikanje u foto-kabini.

Uz poljoapoteke koje su na Vašoj usluzi već punih 27 godina, Vrtni centar je u samo 4 godine profilirao u neizostavnog partnera u povoljnoj kupnji svega što Vam je potrebno u vrtlarstvu, voćarstvu, vinogradarstvu i ratarstvu s posebnim naglaskom na one koji se u svoje slobodno vrijeme bave svojim okolišem, cvijećem i ukrašavanjem životnog prostora.

Na dobro poznatoj koprivničkoj adresi Bjelovarska cesta 34 naći ćete velik izbor biljki koje zaposlenici Agrokuće uzgajaju u vlastitoj proizvodnji u moderno opremljenim plastenicima. Subotnja proslava rođendana prava je prilika za iskoristiti kupnju po atraktivnim cijenama.

Za Vaše biljke sigurno ćete trebati funkcionalne i ukrasne tegle, a njih u svim dimenzijama, bojama i materijalima ima upravo u Vrtnom centru. Ako Vam zatreba bilo kakav alat, oprema za rad u vrtu i voćnjaku, vrtne dekoracije ili oslonci i pokrovi za Vaše biljke – tu je opet Vrtni centar. Za bogat i napredan rast Vaših nasada posjeduju najveći izbor supstrata, gnojiva i zaštitnih sredstava u raznim pakiranjima. Ukoliko Vam je potreban bilo kakav dodatni savjet, također se možete obratiti njihovim stručnim zaposlenicima.

Foto: Agrokuća

Naravno, to je tek manji dio priče. U sklopu Vrtnog centra koprivničke Agrokuće posluje i odjel za aranžiranje pa ćete tamo uvijek i u svako doba moći naći brojne varijante aranžmana od prirodnog ili umjetnog materijala i to za unutarnje i vanjske prostore, razne prigode i manifestacije, kao i za posljednja počivališta Vaših najmilijih.

Sve nabrojano i još mnogo više prate i povoljne cijene te uvjeti plaćanja. U nabavi, proizvodnji i distribuciji robe Agrokuća nastoji biti pri vrhu procesa i zato se uvijek trude ponuditi najpovoljniju vrijednost za Vas.

Radno vrijeme Vrtnog centra koprivničke Agrokuće je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati. Posjetite ih, ako ne prije, onda već u subotu 27. travnja od prijepodnevnih sati i proslavite zajedno njihov 4. rođendan.

Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća
Foto: Agrokuća