sjajni rezultati

FOTO Zamjenice gradonačelnika ugostile mlade i uspješne ronioce Šoderice, Flis: Sve više djece je zainteresirano za ronjenje

Trenerica Martina rekla je da je Ronilački klub Šoderica prepun pozitivne energije te smatra da je to jedna od najbitnijih stavki za uspjeh.

13:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

U Gradskoj upravi održan je prijem za mlade i uspješne članove ronilačkog kluba Šoderica. Ronioce su primile zamjenice gradonačelnika Melita Samoborec i Ksenija Ostriž.

– Čestitam vam na uspjesima i zahvaljujem trenerima na tolikom angažmanu. To je sport koji je procvjetao otkad su se otvorili Gradski bazeni. Sjećam se vremena dok smo ronili na Šoderici. Možemo biti ponosni na vaše rezultate – rekla je Ksenija Ostriž.

Na prijemu su bili svi mladi sportaši koji broje puno uspjeha i medalja. Oni su Katja Kukec, Katarina Kerečin, Anja Rojčević, Paula Radotović, Tristan Horvat, Tin Treščec, Leo Bradić, Mihael Šestak i Jan Vuk.

– Klub trenutno ima 101 člana, od toga 55 mladih koji su svi polaznici naše škole plivanja perajama i ronjenja. Na Šoderici imamo vlastiti objekat koji nam služi za aktivnosti kluba. Zahvaljujem Gradu na podršci koju nam daje – rekao je predsjendik kluba Stjepan Lončar.

Treneri u klubu su Jadranka Samardžić, Božo Flis i Martina Gregurek.

– Pošto je sve veći broj djece koji su zainteresirani za bavljenje ronjenjem morali smo malo pojačati svoje kadrove i zaposliti još jednu trenericu – rekao je trener Flis.

Trenerica Martina rekla je da je Ronilački klub Šoderica prepun pozitivne energije te smatra da je to jedna od najbitnijih stavki za uspjeh.