Glazbeno ljeto

FOTO Žestoki nastup Opće opasnosti okrunio vikend koncerata, obaranja ruku i brzinskog ispijanja piva

Subota je bila rezervirana za finale turnira u ispijanju piva i turnir u obaranju ruku, a vrhunac su bili koncerti Autoputa i Opće opasnosti.

10:53h
0
Foto: djurdjevac.hr

Vikend u Đurđevcu prošao je u vrhunskoj zabavi zahvaljujući koncertima Pravila igre, Enigme, Autoputa i Opće opasnosti, a napeto je bilo i na natjecanjima u ispijanju piva i obaranju ruku.

U petak su se održale kvalifikacije Megdan Beer Tournamenta, gdje se kvalificiralo deset prijavljenih natjecatelja svojom vještinom brzog ispijanja pive koje bi se posramili i svjetski prvaci.

Nakon toga je Enigma bend rasplesao publiku u dvorani Strukovne škole Đurđevac, a Pravila igre su prisutni dočekali s oduševljenjem i s njima pjevali njihove hitove.

Subota je bila rezervirana za finale turnira u ispijanju piva i turnir u obaranju ruku, a vrhunac su bili koncerti Autoputa i Opće opasnosti.

Megdan beer tournament je okupio brojne ljubitelje piva i znatiželjnike, a natjecanju je pristupilo 10 kandidata koji su uspjeli proći teške kvalifikacije. U treći krug ušlo je samo osam kandidata, a pobjednikom je proglašen Stjepan Oršoš koji je pola litre pive popio u nevjerojatnih 3,49 sekundi.

Nakon ispijanja pive uslijedilo je natjecanje u obaranju ruke – Megdan muscle tournament. U kategoriji žena sudjelovale u revijalnom dijelu sudjelovale su dvije natjecateljice, a apsolutna pobjednica u obaranju ruke je prvakinja Mihaela Kogl.

U muškoj ekipi u obaranju desne ruke uvjerljivo je pobijedio Marijan Harč iz Križevaca, koji je profesionalac, ali pohvalu su zaslužili i amateri, koji su unatoč svom prvom natjecanju pružili snažan otpor.

Koncertna poslastica za kraj vikenda bio je nastup Autoputa i Opće opasnosti koji su napunili dvoranu Strukovne škole, a brojna publika je uglas pjevala i plesala uz poznate hitove do kasno u noć.