summer cock

FOTO Zuhra je svojim stand upom, ispred utvrde Stari grad, Đurđevčane nasmijao do suza

Publika se dobro nasmijala uz priče i anegdote ovog poznatog zabavljača, a nastavak festivala je već sutra, u subotu sa Kvartovskim turnirom koji počinje u 19.30 sati na ŠRC-u.

10:26h
0
Foto: Grad Đurđevac

I ovoga vikenda u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice, održava se Summer Cock festival, pa su tako posjetitelji jučer mogli uživati u stand up večeri u ispred utvrde Stari grad.


U prekrasnom ambijentu ispred utvrde Stari grad organizirana je stand up večer, a nastupio je Zlatan Zuhrić, poznatiji kao Zuhra, koji je Đurđevčane i ostale goste nasmijao do suza u jednoj sasvim improviziranoj predstavi– Zuhra stand-up comedy show.

Riječ je o zabavljaču koji iza sebe ima cijeli niz duhovitih i zabavnih projekata i čije ime svakom Hrvatu, a i šire, stavlja osmijeh na lice. Zuhra je do sada vodio, gostovao i glumio u više od deset hrvatskih serija i emisija, a u svom životopisu ima i šest filmova. Proslavio se ulogom bahatog dalmatinca Aljoše Kapulice u popularnoj Večernjoj školi. Ni jedan od medija mu nije stran, ali najviše se pojavljivao na televiziji u humorističnim serijama. Rado je komičar s istančanim smislom za humor, ali ga ponekad zasmeta kad ga ljudi ne mogu shvatiti ozbiljno.

Publika se dobro nasmijala uz priče i anegdote ovog poznatog zabavljača, a nastavak festivala je već sutra, u subotu sa Kvartovskim turnirom koji počinje u 19.30 sati na ŠRC-u. Nedjelja je pak osigurana za filmoljupce kad su na rasporedu besplatne kino projekcije.

Organizatori vas pozivaju da dođete sutra na ŠRC i da navijanjem podržite svoj kvart, a u nedjelju da dođete u kino i da se udobno smjestite i uživate u filmovima.

Foto: Grad Đurđevac

čitam...