19 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u karlovcu

FOTO Župan Koren i gradonačelnik Rajn na otvorenju novog trgovačkog centra KTC
F

Na svečanom otvaranju KTC je uručio i donaciju od pet tisuća kuna Vrtiću Četiri rijeke, koji će novac uložiti u kupnju sportske opreme za vrtić Švarča i za boravak na zraku.

Ne propustite

Župan Darko Koren, uz brojne kupce, uzvanike i obitelj Katavić kao vlasnike, prisustvovao je svečanom otvorenju novoizgrađenog trgovačkog centra KTC u Senjskoj ulici na Švarči u Karlovcu.

Riječ je o investiciji vrijednoj 6,5 milijuna eura kojom se zapošljava 48 djelatnika, a gradnja objekta trajala je sedam mjeseci. Centar je službeno otvorio Ivan Katavić s gradonačelnikom Karlovca Damirom Mandićem, a uz župana Korena koji je poželio mnogo uspjeha ovom trgovačkom lancu u daljnjem poslovanju i pohvalio društvenu odgovornost same tvrtke, prigodnim se riječima obratio i gradonačelnik Križevaca Mario Rajn.

Novi Trgovački centar KTC Karlovac u svom će sastavu imati supermarket, poljoljekarnu, benzinsku postaju i restoran, a nakon pune četiri godine poslovanja u ovom gradu, žiteljima na taj način zahvaljuje na ukazanom povjerenju.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina, poslovne prostore ima u 25 hrvatskih gradova, a zapošljava ukupno 1400 djelatnika. Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina u 27 supermarketa, a kao dopuna ponude služe 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran.

Na svečanom otvaranju KTC je uručio i donaciju od pet tisuća kuna Vrtiću Četiri rijeke, koji će novac uložiti u kupnju sportske opreme za vrtić Švarča i za boravak na zraku.

Karlovac: Na Švarči otvoren novoizgrađeni trgovački centar KTC 21.01.2019., Karlovac – U nazocnosti brojnih kupaca, uzvanika i vlasnika obitelji Katavic u Senjskoj ulici na Svarci otvoren je novoizgradjeni trgovacki centar KTC. Investicija je vrijedna 6,5 milijuna eura, zaposljavaju 48 djelatnika, a gradnja objekta trajala je sedam mjeseci. U sklopu trgovackog centra nalazi se supermarket, poljotrgovina i benzinska postaja. Darko Koren, zupan Koprivnicko krizevacke zupanije.
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Karlovac: Na Švarči otvoren novoizgrađeni trgovački centar KTC 21.01.2019., Karlovac – U nazocnosti brojnih kupaca, uzvanika i vlasnika obitelji Katavic u Senjskoj ulici na Svarci otvoren je novoizgradjeni trgovacki centar KTC. Investicija je vrijedna 6,5 milijuna eura, zaposljavaju 48 djelatnika, a gradnja objekta trajala je sedam mjeseci. U sklopu trgovackog centra nalazi se supermarket, poljotrgovina i benzinska postaja. Donaciju je od zamjenika predsjednika Uprave KTC-a Sinise Katavica primila ravnateljica Bernarda Vuksan.
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Karlovac: Na Švarči otvoren novoizgrađeni trgovački centar KTC 21.01.2019., Karlovac – U nazocnosti brojnih kupaca, uzvanika i vlasnika obitelji Katavic u Senjskoj ulici na Svarci otvoren je novoizgradjeni trgovacki centar KTC. Investicija je vrijedna 6,5 milijuna eura, zaposljavaju 48 djelatnika, a gradnja objekta trajala je sedam mjeseci. U sklopu trgovackog centra nalazi se supermarket, poljotrgovina i benzinska postaja. Predsjednik Uprave KTC-a Ivica Katavic.
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Karlovac: Na Švarči otvoren novoizgrađeni trgovački centar KTC 21.01.2019., Karlovac – U nazocnosti brojnih kupaca, uzvanika i vlasnika obitelji Katavic u Senjskoj ulici na Svarci otvoren je novoizgradjeni trgovacki centar KTC. Investicija je vrijedna 6,5 milijuna eura, zaposljavaju 48 djelatnika, a gradnja objekta trajala je sedam mjeseci. U sklopu trgovackog centra nalazi se supermarket, poljotrgovina i benzinska postaja.
Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Đurđevcu

Picoki, pripremite maramice, Kerekeš teatar dolazi sa svojom novom predstavom “Babinjak”

Salve smjeha orit će se u nedjelju u Domu kulture u Đurđevcu. Naime, nova predstava Ljubomira Kerekeša, "Babinjak", nakon ožujske...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×