POTPISIVANJE UGOVORA

FOTO Županija sufinancira 80 projekata s područja kulture i vjerskih zajednica, Koren: Osigurali smo preko 1,3 milijuna kuna

Dodao je kako, sukladno prilikama i mogućnostima, prate potrebe te vjeruju kako će unatoč izvanrednim okolnostima učiniti mnogo.

15:07h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Župan Darko Koren u ime Koprivničko-križevačke županije potpisao je ugovore o korištenju sredstava Proračuna za sufinanciranje programa i projekata udruga i ustanova iz područja kulture i vjerskih zajednica. Županija sufinancira 80 projekata i programa, a uz redovno financiranje rada bibliobusne službe gradskih knjižnica u Koprivnici i Križevcima te rada Galerije naivne umjetnosti u Hlebinama izdvaja 1.320.000 kuna.

– Promicanju kulture, uz ustanove u kulturi, značajno doprinose udruge civilnog društva, osobito u području razvoja kulturno-umjetničkog amaterizma, očuvanja tradicijske kulture i kulturnog identiteta Koprivničko-križevačke županije. Na to smo ponosni te značajnim financijskom doprinosom sudjelujemo svake godine kako bi udrugama, ustanovama i vjerskim zajednicama pomogli u realizaciji projekata koje su kandidirali na natječaju. Osigurali smo preko 1,3 milijuna kuna u što je uključeno i redovno financiranje rada Galerije u Hlebinama te rada bibliobusne službe u Koprivnici i Križevcima – rekao je Koren.

Dodao je kako, sukladno prilikama i mogućnostima, prate potrebe te vjeruju kako će unatoč izvanrednim okolnostima učiniti mnogo.

čitam...