32.4 C
Koprivnica
Petak, 21. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRADICIONALNA PRIMOPREDAJA

FOTO Županijska hitna dobila opremu i još dva vozila, M. Hanžeković: Ništa nas neće spriječiti u daljnjem razvoju i radu
F

Ravnateljica županijskog Zavoda Mirjana Hanžeković u sklopu sada već tradicionalnog događaja kazala je kako su "iza njih dobre godine po pitanju napretka i razvoja te ulaganja u nabavu vozila i opreme."

Ne propustite

Primopredaja dvaju novih vozila sanitetskog prijevoza, kao i medicinske opreme za Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije, održana je danas, u jutarnjim satima, u dvorištu hitne.

Ravnateljica županijskog Zavoda Mirjana Hanžeković u sklopu sada već tradicionalnog događaja kazala je kako su “iza njih dobre godine po pitanju napretka i razvoja te ulaganja u nabavu vozila i opreme.” Vozila su, istaknula je, vrijedna oko 670 tisuća kuna, najvećim dijelom financirana sredstvima Županije, kao i oprema namijenjena za vozilo hitne medicinske službe novooformljenog Tima 2 u Đurđevcu.

– Ova vozila upotpunjuju naš vozni park koji sada broji 29 vozila. Obnovili smo se, kako to i treba biti. Drago mi je što imamo dobru suradnju sa Županijom. Ništa nas neće spriječiti u daljnjem razvoju i radu. Ovo nije posao jednoga čovjeka, već velikoga tima, cijeloga Zavoda – zaključila je M. Hanžeković.

Foto: Ivan Balija
Ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković // Foto: Ivan Balija

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, uz kojega je bio zamjenik Ratimir Ljubić, dodao je kako današnje okupljanje asocira na “jedinstvo zdravstvenog sustava županije.”

– Kada bismo ovo komparirali s gospodarskim sektorom, rekli bismo da ovaj subjekt najbrže raste. Naš Zavod za hitnu medicinu najbrže raste jer je posljednji krenuo. U posljednjih nekoliko godina, barem glede opreme, podignuo se na respektabilnu razinu. Mogu odgovoriti na sve potrebe stanovnika – smatra Koren.

Foto: Ivan Balija
Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren // Foto: Ivan Balija

U kontekstu đurđevačkog Tima 2, rekao je kako je sada riječ o organizacijski zaokruženoj cjelini. Spomenuo je kako je nedavno nabavljena 500 tisuća kuna vrijedna oprema za odjel ginekologije u koprivničkoj bolnici.

– Zdravstveni sustav generalno je opterećen problemima koji nisu u našoj nadležnosti. No, mislim da glede objekata i opreme zaista ne zaostajemo. Mi možemo ulagati u infrastrukturu i to, mislim, radimo odgovorno i uspješno – mišljenja je Koren.

Događaju su, između ostalih, prisustvovali ravnatelj Opće bolnice dr. Tomislav Bardek Mato Devčić te ravnateljica županijskog Doma zdravlja Marija Krajina.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nogometni transferi

Zahuktava se sezona transfera, u Močile stigli “sin vjetra” i veznjak s talijanskim iskustvom, Drnje i Đelekovec pojačavaju redove

Županijske nogometne lige nedavno su završile, no klubovi su daleko od mirovanja. Polako se zahuktava sezona transfera. Tako su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×